Naslovnica Trendi Cesta in nebo je nov video Omarja Naberja, ki bo premiero doživel v torek

Cesta in nebo je nov video Omarja Naberja, ki bo premiero doživel v torek

Avtor: Spletno Uredništvo

V torek bo izšel nov videospot za pesem Omarja Naberja ‘Cesta in nebo’: Za promocijo tega dogodka so v agenciji GIG pripravili kampanjo #PolepsajDan, v kateri Omar prek desetih kratkih domačih videov razkrije več o svojem zasebnem življenju.

Cesta in nebo je nov video Omarja Naberja ki bo premiero doživel v torekSerija kratkih domačih filmčkov napoveduje nov videospot Omarja Naberja, ki do torka ostaja skrivnost (foto: Kerim Vodnik)

 

V torek, 15. septembra, bo izšel nov videospot za pesem Omarja Naberja ‘Cesta in nebo’. Za promocijo tega dogodka so v agenciji GIG pripravili kampanjo #PolepsajDan, kjer Omar prek desetih kratkih domačih video-posnetkov razkrije več o sebi in svojem življenju. Čeprav je pandemija koronavirusa vsem povzročila veliko preglavic in je marsikomu spremenila poglede na svet, pa se v Omarjevem primeru ni prav veliko spremenilo.

»Kljub temu, da se preživlja izključno z glasbo, je že v obdobju pred krizo vedno našel čas za pomoč na več sto dobrodelnih prireditvah, za druženje s prijatelji ob kitari, ali pa le sproščen in iskren pogovor z mimoidočim. Prav v teh dneh pa nam je popularni pevec vsem polepšal dan s posnetkom dogajanja na ljubljanskih ulicah,« so promoterji poudarili v sporočilu za javnost.

Razkrili pa so še nekaj detajlov novega spota ‘Cesta in nebo’ in sicer je tekst napisal basist skupine Tabu Iztok Melanšek, pri ustvarjanju videospota je sodeloval tudi Ven Jemeršič, v nejmu pa nastopi tudi Martin Janežič – Buco (tolkalist pri Siddharti in bobnar pri skupini Hamo & Tribute 2 Love). Videospot za ‘Cesto in nebo’ so posneli na devetih lokacijah po Sloveniji, prve neuradne insajderske informacije pa pravijo, da gre za vrhunski dosežek.

Sicer je bila to prva pesem, ki jo je že pred desetimi leti Omar v celoti uglasbil kar sam. Podpisal se je torej pod produkcijo, ‘mixanje’ in aranžma, zato je lahko še danes upravičeno zelo ponosen. V sporočilu za javnost je sicer govora tudi o skrivnem pričakovanju Naberja, a več o tem, zakaj pravzaprav gre, pred izidom videa ne želijo razkriti. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.