Naslovnica Trendi Brodolom v Dalmaciji

Brodolom v Dalmaciji

Avtor: Spletno Uredništvo

Septembra na Planet TV prihaja druga sezona resničnostne serije ‘Preživetje v divjini’, ki so ko poimenovali ‘Preživetje v divjini: Brodolom’. Ustvarjalcem oddaje je bilo očitno dovolj ledenih slovenskih gozdov, zato so se podali povsem v drugo skrajnost – v tropske vročine na pustih hrvaških otokih.

Brodolom v Dalmaciji‘Preživetje v divjini: Brodolom’ prihaja septembra na Planet, točen datum pa še ni znan (foto: PR Planet TV)

 

Strokovnjaka za preživetje Braneta T. Červeka in udeležence oddaje ‘Preživetje v divjini: Brodolom’ v novi, drugi sezoni čaka povsem drugačno okolje. V prvi sezoni resničnostnega šova sta bila največja izziva za nastopajoče nizke temperature in premočenost, sedaj pa jih čakajo žgoče sonce, visoke temperature, pomanjkanje pitne vode, veter in majhne, a očitno tudi zelo nevarne dalmatinske živali.

Po promocijskem materialu sodeč so namreč serijo posneli v Dalmaciji. Sodelujoči bodo imeli tudi tokrat težko delo, saj bodo morali v surovem okolju in tudi ekstremnih vremenskih razmerah premagovati različne izzive. Da izzivi ne bodo prelahki, je poskrbel voditelj oddaje Brane T. Červek, ki je sicer inštruktor preživetja v naravi z več kot 30 leti izkušenj. Tekmovalci bodo morali ‘po brodolomu’ v pusti okolici preživeti en dan in eno noč.

Izkazalo pa se je, da vsa zadeva sploh ni tako nedolžna. »Neprestana izpostavljenost soncu in velik fizični napor, ki je vključeval tudi pohode po ostrih skalah, plavanje z vso snemalno opremo vred ter borbo z izjemno močno burjo, je terjal svoj davek tudi za kamero, saj so bili člani ekipe pošteno izčrpani, zdravnik, ki je bil prisoten na snemanju, pa je moral v enem primeru pomagati tudi z infuzijo,« so pojasnili s Planet TV.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.