Naslovnica Trendi Brangelina, Monty Phyton in animirani petki

Brangelina, Monty Phyton in animirani petki

Avtor: Spletno Uredništvo

S Planet TV sporočajo, da bodo v mesecu aprilu petkovi večeri v animiranih filmov, obeta pa se še cela vrst drugih novosti. Jutri bo tako najbolj slavna holivudska naveza novega tisočletja, ki jo sestavljata bivša zakonca Angelina Jolie in Brad Pitt, blestela v drami ‘Ob morju’. 

Brangelina Monty Phyton in animirani petki

Ker sta se Angelina in Brad, popularno imenovana Brangelina, kasneje ločila, bi lahko ugibali, ali film ‘Ob morju’ celo sodi v kategorijo’posnet po resničnih dogodkih’. A brez panike, baje sta ločenca od decembra lani spet v zvezi (foto: PR Planet TV)

 

Planet TV bo aprilske petke pričel drevi, ko bo ob 20. uri na sporedu velika animirana pustolovščina ‘Iskanje pozabljive Dory’ (Finding Dory). Gre za nadaljevanje izjemno priljubljene podmorske avanture ‘Reševanje malega Nema’ (Finding Nemo) in tudi kakovost nadaljevanja je na nivoju prve uspešnice. Film je pred leti že napolnil kinematografe in prinesel velike zaslužke, tudi strokovne kritike pa so izjemno pozitivne. Film je sinhroniziran v slovenščino in bo na slovenskih televizijah predvajan premierno.

»Prisrčna in zabavna vodna pustolovščina je navdušila tako gledalce kot kritike in je bila nominirana za Bafto. Na spletni strani IMDb ima oceno 7,3, sicer pa je film s predvajanjem po svetu prebil magično mejo milijardnega zaslužka in postal drugi Pixarjev celovečerec po Svetu igrač 3, ki mu je to uspelo. Iskanje pozabljive Dory je bil hkrati tretji najbolj dobičkonosen film leta 2016,« pojasnjujejo s Planet TV. Zgodba se tokrat osredotoča na modro ribjo pozabljivko Dory, katera se odpravi poiskati svojo družino v morju proti Kaliforniji.

Pridružijo se ji hobotnica Hank, beluga Bailey in kitovka Destiny, skupino pa seveda čakajo številne nevarne in zabavne podvodne avanture. Aprilske petke na Planet TV bodo zaznamovali še animirani filmi ‘Zootropolis’ (Zootopia), ‘Lorax’ (Dr. Seuss, The Lorax) in ‘Vrvež v moji glavi’ (Inside Out). Sicer bo na programu Planet 2 bo danes ob 21. uri na sporedu kultna britanska komedija ‘Monty Python – Smisel življenja’ (The Meaning of Life), jutri pa bo na prvem programu ‘planetarne televizije’ na vrsti izjemna filmska premiera.

Ob 23. uri bo predvajana drama ‘Ob morju’ (By the Sea), ki jo je režirala Angelina Jolie, za katero je tudi spisala scenarij in skupaj s tedanjim možem Bradom Pittom tudi zaigrala v glavni vlogi. »Par je film posnel med medenimi tedni na Malti, dogajanje pa je postavljeno v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, kjer se nekdanja plesalka Vanessa in njen mož, pisatelj Roland, soočata s krizo v zakonu,« pravi napovednik. Film govori o razmerju, ki ga pretrese izguba, in o trdoživosti ljubezni ter poti do okrevanja in sprejemanja.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.