Naslovnica Trendi Bo ‘dvojka’ ponovila uspeh prvega Deadpoola?

Bo ‘dvojka’ ponovila uspeh prvega Deadpoola?

Avtor: Spletno Uredništvo

Ljubitelji akcijskih fimov, stripov in super-junakov nasploh bodo maja v slovenskih kinematografih spet prišli na svoj račun, v kina namreč prihaja DEADPOOL 2. 

deadpoolPisana družba kvazijunakov bo tokrat reševala tudi prav posebnega najstnika (foto: Blitz Slovenija) 

 

Film Deadpool, ki je leta 2016 v zaslužku potolkel vse rekorde in postal takojšnja senzacija še pred prihodom na velika platna, se prav zaradi tega uspeha tudi hitro vrača v kina z drugo zgodbo. Deadpool je zgodba o neobičajnem anti-junaku Marvelovih stripov, Wade Wilsonu. Najbrž film ne bo kandidiral za 10 Oskarjev, vendar je v napeti akcijski zgodbi tudi precej subtilnega humorja in bi lahko ponovil prodajni uspeh prvega dela.  

Zgodba filma se vrti okrog Wade-a Wilsona. Slednji je bivši operativec in specialist, ki po neuspešnem in nevarnem eksperimentu dobi moč hitrega celjenja ter postane poznan kot Deadpool. V vlogi Deadpoola bo ponovno blestel odličen Ryan Reynolds, ki je film tudi produciral. V novem delu se bodo Ryanu pridružili še novi liki – Josh Brolin kot Cable in Zazie Beetz kot Domino.

DEADPOOL 2 na velika platna prihaja 17. maja, in že sedaj se marsikomu zdi večji kot prejšnjič. Na koncu pa bodo o uspehu, kot vedno, odločale številke o obisku in doseženem prihodku. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.