Naslovnica Trendi Big Boom teden na kanalu AMC

Big Boom teden na kanalu AMC

Avtor: Spletno Uredništvo
Kot v zadnjih dneh rastejo temperature, tako se tudi na televizijskem programu AMC stopnjuje programsko dogajanje. V prihodnjih dneh se obeta kar nekaj filmskih klasik – od atomske Godzille, jeznega King Konga, poplave dinozavrov in divjanja v prehitrih avtomobilih.
En od najbolj znanih prizorov iz celotne franšize filmov Jurski park (foto: AMC)

Prihodnji teden se nam na kanalu AMC obeta veliko akcije, adrenalina in naježene kože. Na tem televizijskem programu, ki je specializiran predvsem za filme in za grozljive serije, se namreč napoveduje ‘Big Boom teden’. V naslednjih dneh bodo tako zagotovo na svoj račun bodo prišli tako ljubitelji grozljivk, kot tudi adrenalinski navdušenci. AMC bo namreč na ogled ponudil že dobro preverjene filmske spektakle.

Napeti teden bo v ponedeljek zvečer bomo pričala najbolj slavna japonska pošast Godzilla. Velikansko grozljivo bitje, ki je nastalo kot posledica atomskega sevanja, tudi tokrat grozi, da bo razdejalo vse svet. V torek bo na vrsti drugo ogromno pošastno bitje – legendarni King Kongu. Gigantska verzija gorile, ki izvira s skrivnostnega otoka, je strah in trepet vseh, izjema je prelepa blondinka Ann.

»S tem pa še ne bo konec pohoda pošastnih bitij, saj v naslednjih dneh sledijo tudi tri uspešnice iz legendarne filmske franšize Jurski park z dinozavri v glavni vlogi. Vaš spanec zagotovo ne bo miren! Za še nekaj dodatnega adrenalina pa bodo poskrbeli junaki filmov Hitri in drzni ter Prehitri in predrzni. Pripnite se, vožnja bo divja,« zagotavljajo na AMC. Ker pa tokrat niso sporočili urnikov pričetkov filmov, pa lahko le ugibamo, da bodo vsi na sporedu v večernih urah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.