Naslovnica Trendi Baje je pandemija pretvorila pol Slovencev v kuharske mojstre

Baje je pandemija pretvorila pol Slovencev v kuharske mojstre

Avtor: Spletno Uredništvo

S POP TV so oznanili, da so po odpravi omejitev gibanja in sproščanju ostalih protikoronskih ukrepov odprli prijave za novo, sedmo sezono priljubljenega televizijskega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Tokrat res ne bi smelo biti težav s številom prijav. 

 Prizor iz ene od prejšnjih sezono MasterChefa SLovenija (foto: PR PRO Plus) 

 

S POP TV so oznanili, da so odprli prijave za novo sezono televizijskega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Tudi v sedmi sezoni kuharskega šova se bodo ljubiteljski kuharji potegovali za zmago, za naziv MasterChef Slovenija, za zmagovalni pokal in predvsem za 50.000 evrov, kolikor znaša nagrada za tistega, ki o na koncu najboljši.

Pri tem obljubljajo, da bo nova sezona in sicer prav zaradi pandemije, še bolj polna zabave, kuharskih izzivov in novih kuharskih praks. »V času karantene ste zagotovo prebrali tisoč in eno šalo, kako bo ena polovica prebivalcev postala fitnes trenerjev in druga polovica pa bodo kuharski chefi. Za slednje imamo veselo novico in prostor v naši oddaji,« vabijo s POP TV.

Doslej si je naziv MasterChef Slovenija pridobilo že 5 talentiranih kuharjev – prvi je bil Sašo Miljuševič, drugi Darko Klemen, tretja Sara Rutar, četrti Jaka Mankoč, peti pa Anže Kuplenik. Razplet šeste sezone slovenskega MasterChefa pa se pravkar odvija v napetih petkovih oddajah na POP TV.

»Od moje zmage je že več kot eno leto, a tukaj in v tem trenutku podpišem, da grem nazaj v oddajo. Toliko stvari se je spremenilo – pridobil sem kopico znanja in spoznal veliko dobrih ljudi. Pa vse priložnosti, ki mi jih je odprl MasterChef.

Če mislite, da to zmorete, da ste lahko kos izzivom, sodnikom in kameram, vam polagam na srce, da te priložnosti ne zamudite,« pa je o svoji izkušnji povedal zadnji zmagovalec Anže Kuplenik. Če torej ob pozitevnem mnenju Kuplenika tudi napovedi POP TV-ja držijo, tokrat ne bi smelo biti bojazni, da bi bilo za kuharsko tekmovanje premalo prijav. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.