Naslovnica Oglaševanje AVTO KAISER – poškodovano vozilo je naša skrb

AVTO KAISER – poškodovano vozilo je naša skrb

Avtor: Spletno Uredništvo

Vaše poškodovano vozilo bo z obiskom pri nas zgledalo kot novo….Čimprej nas kontaktirajte…

Pripeljite k nam vaše poškodovano vozilo in mi vam ga bomo “poštimali kot se spodobi”…… (foto: facebook.com/AvtoKaiser/)

Avto Kaiser d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo, saj je bilo ustanovljeno že leta 2000, vse odtlej pa vam nudi vrhunsko celostno storitev v primeru poškodbe vašega vozila. Naš sedež je v Lenartu v Slovenskih Goricah.

Leta 2011 se je podjetje preoblikovalo v Avto Kaiser d.o.o., vseeno pa se za naše stranke ni prav nič spremenilo -že od prvega dne poslovanja našim klientom nudimo izjemno kakovostna avtokleparska in avtoličarska popravila vozil.

Zaradi naše strokovnosti, kvalitete vseh storitev in zanesljivosti nam zaupajo največje slovenske zavarovalnice, tako glede cenitev, kot tudi glede popravil. Že od leta 2002 je v naših prostorih tudi poslovalnica današnje Zavarovalnice Sava (prej Zavarovalnica Maribor), kjer lahko stranke sklenejo vsa zavarovanja, ki jih ta zavarovalnica nudi.

Tako je za naše stranke življenje precej bolj enostavno, saj lahko vse opravijo na enem mestu. Dobro se zavedamo se, kako je danes vaš čas dragocen. Zato smo našo ponudbo cenitev, popravil in vseh aktivnosti glede zavarovalniških polic strnili v en kraj, oziroma lahko že z enim obiskom Avto Kaiser d.o.o. na preprost način in ekspresno hitro rešite prav vse.

Že več kot dve desetletji se iz dneva v dan trudimo, da od nas stranke prav vsakič odhajajo zadovoljne. Ker se zavedamo, da so danes vozila nepogrešljiv del vsakdana, vedno stremimo k temu, da jih s kakovostnim in strokovnim posegom poskušamo čim prej popraviti in vrniti lastniku v uporabo.

Ker gre pogosto za obsežnejša popravila in ker brez prevoznega sredstva danes pač ne moremo, za Vas, naše cenjene stranke, po predhodnem dogovoru za ves čas trajanja popravila nudimo tudi nadomestno vozilo.

Naši poslovni cilji so nadaljevati z več kot 20-letno tradicijo uspešnega profesionalnega delovanja, postati še bolj kakovostni, razširiti cenitve škod tudi na preostale slovenske zavarovalnice in tako pridobiti še več zadovoljnih strank.

V naši sodobni delavnici vam nudi vse od avtokleparskih storitev pa do čiščenja vozil……(foto: facebook.com/AvtoKaiser/)

Ponudba

Avto Kaiser d.o.o. vam nudi celostno storitev v primeru poškodbe vašega vozila, predvsem vam zagotavljamo vam strokovno in kakovostno opravljene kleparske ter ličarske storitve, a to še zdaleč ni vse. V naši ponudbi so:

• vse avtokleparske storitve
• vse avtoličarske storitve
• cenitve škod
• cenitve škod po sistemu QUICK-CHECK za zavarovalnici Sava in Generali
• zavarovanja vozil
• popravila škod za vse zavarovalnice
• čiščenje vozil
• obnova starodobnikov
• nudenje nadomestnih vozil

V času popravila vašega avtomobila, pa vam nudimo tudi nadomestno vozilo….(foto: facebook.com/AvtoKaiser/)

 

Avto Kaiser d.o.o. – mi vedno skrbimo za vas in za vaše vozilo!

 

Avto Kaiser d.o.o.
Industrijska ulica 18
2230 Lenart

Kontakti:
Tel: +386 (0)2 729 27 77
Gsm: +386 (0)31 881 889
Spletna stran: www.avto-kaiser.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.