Naslovnica Trendi Aprila se vračajo zombiji, da dokončajo šesto sezono

Aprila se vračajo zombiji, da dokončajo šesto sezono

Avtor: Spletno Uredništvo

Televizijski program AMC je oznanil, da bo kmalu napočil čas za globalno premiero druge polovice šeste sezone serije ‘Fear the Walking Dead’. Tudi ta novost bo enako kot prvi del šeste sezone startala istočasno tako v ZDA, kot tudi v Sloveniji in sicer 12. aprila 2021.

Koronavirus je očitno za nekaj mesecev upočasnil tudi zombije, a se ti seveda neizbežno vračajo (foto: IPPR/AMC)

 

Televizijski program AMC, ki je specializiran za predvajanje filmov in daljših nanizank, je oznanil, da bo v bližnji prihodnosti napočil tudi čas za globalno premiero druge polovice šeste sezone serije ‘Fear the Walking Dead’. Tudi ta ‘drugi polčas’ se bo enako kot že uvodni del šeste sezone grozljivke pričel povsem istočasno tako v Združenih državah Amerike ZDA, kot tudi v Sloveniji.

»Medtem ko Morgan (Lennie James) postaja vse odločnejši v svoji nameri, da osvobodi ostale člane skupine, si Virginia (Colby Minifie) obupano želi najti svojo sestro in obvarovati naselja pred silami, ki delujejo znotraj in zunaj obzidja. V nadaljevanju šeste sezone bo jasno, kako je življenje pod Virginijinim jarmom vplivalo na vsakega posameznika v skupini, ki je bila nekoč kot prava družina,« o nadaljevanju serije pravi napovednik AMC-ja.

V nadaljevanju šeste sezone se bodo pojavili tudi trije novi obrazi – John Glover, Nick Stahl in Keith Carradine, kor režiserka pa je sodelovala tudi Aisha Tyler. AMC je sicer v zadnjih desetih letih produciral nekaj odličnih dramskih serij, kot so ‘Mad Men’ , ‘Breaking Bad’, ‘Better Call Saul’, ‘Fear the WalkingDead’, ‘NOS4A2’ in ‘The Terror’. AMC Networks filmsko-televizijske vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih po svetu.

Družba je lastnik programov (oz. blagovnih znamk) Sundance TV in AMC ter številnih lokalnih programov različnih žanrov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.