Naslovnica Magazin Angleži so Renault proglasili za proizvajalca leta 2019

Angleži so Renault proglasili za proizvajalca leta 2019

Avtor: Spletno Uredništvo

Pred kratkim je avtomobilska družba Renault prejel priznanje ‘Proizvajalec leta’ in sicer s strani slavne angleške avtomobilske oddaje ter spletne strani Top Gear. Ob isti priložnosti je Renaultov Mégane R.S. Trophy-R prejel priznanje za najbolj zmogljiv avto leta, novi ZOE pa za mestni avto leta.

Angleži so Renault proglasili za proizvajalca leta 2019Zaradi zgodovinskega angleškega rivalstva s Francozi so podobna priznanja prava redkost (foto: renault.si)

  

Skupina Renault je na podelitvi priznanj ‘TopGear.com Awards’ prejela naziv ‘Proizvajalec leta’, pri čemer je priznanje nagrada za dosežke znamk Renault, Dacia in Alpine v letu 2019. Pri TopGear.com so glede razlogov, zakaj je Skupina Renault letošnja zmagovalka, poudarili raznolikost. »Množični modeli Renaulta so odlični, a če zahtevate kaj več in podate zelo natančne parametre, ki jih je treba izpolniti, Skupina Renault stremi k popolnosti kot noben drug proizvajalec avtomobilov,« so utemeljili svojo odločitev.

Posebej velja omeniti tudi nagrajena modela Mégane R.S. Trophy-R in Novi ZOE,  saj sta bila izbrana za ‘Performance Car’ (najbolj zmogljiv) in ‘City Car’ (mestni avto) leta 2019. Sicer pa je skupina Renault letos na evropski trg uvedla kar sedem novih modelov. To so novi Captur, novi ZOE, novi Clio, novi Koleos ter novi gospodarski vozili Trafic in Master, medtem ko je znamka Alpine ponudbo razširila z novostjo, imenovano A110S.

»Zelo smo veseli tega priznanja TopGear.com. Leto 2019 je bilo za Skupino Renault fantastično, saj smo na trg uvedli novi Captur, novi ZOE in novi Clio, ki nadaljuje 30 let dolgo zgodbo o uspehu.Dacia nadaljuje z nizanjem uspehov in je bila ena redkih znamk, ki je letos dosegla rast števila prodanih vozil. Medtem je preporod znamke Alpine dobil nov pospešek z vznemirljivo uvedbo nove A110S.

A ne bomo se ustavili pri tem – leto 2020 obeta, da bo še bolj vznemirljivo,« pa je ob prejemu izjemno cenjenega priznanja povedal Vincent Tourette, generalni direktor Skupine Renault UK.

 

.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.