Naslovnica Trendi AMC za konec tedna pripravlja akcijo in humor

AMC za konec tedna pripravlja akcijo in humor

Avtor: Spletno Uredništvo

Ta konec tedna se na televizijskem programu AMC, ki je specializiran za filme in serije, obeta veliko akcije in veliko humorja, predvsem pa nekaj zelo kakovostnih filmov.  

AMC za konec tedna pripravlja akcijo in humorNenavadni Mr. Bones je na lovu za sinom plemenskega kralja (foto: IPPR/AMC)

 

Na televizijskem programu AMC se bodo tudi ta konec tedna izmenjali kakovostni filmi različnih žanrov. Petkov večer se bo ob 19.45 pričel s filmom ‘Nadarjeni gospod Ripley (The Talented Mr. Ripley)‘. Filmska zgodba govori o mladem Tomu Ripleyu (Matt Damon), ki ga pošljejo v Italijo, da bi našel in nato tudi pripeljal domov razvajenega milijonarja Dickieja Greenleafa (Jude Law).Tom pa se zahrbtno odloči, da bo kar prevzel njegovo identiteto in je za to pripravljen narediti marsikaj.

Ob 22. uri bo sledil vojaški film ‘Veliki pohod’, ki je bil posnet po resničnih dogodkih ob koncu druge svetovne vojne, ko so Američani na Filipinih reševali ujetnike iz japonskih rok. Sobota pa bo sprva v znamenju humorja. »V soboto, 8. avgusta, boste lahko najprej spremljali pustolovščino gospoda Bonesa, ki ga plemenski kralj pošlje, da bi našel njegovega sina. Gospod Bones pa nazaj privede kar ameriškega golfista, za katerega misli, da je princ, ki ga išče.

Nič manj zabavne ne bodo prigode čudaškega živalskega detektiva Ace Venture, ki se bo odpravil na lov za izginulo maskoto moštva Miami Dolphins. Gospod Bones vas bo zabaval ob 18.45, Ace Ventura pa ob 20.35,« sporočajo z AMC. Ob 22. uri pa bo na sporedu akcijski film ‘3000 milj do Gracelanda’. Malce odštekana, a odlična zgodba o skupini kriminalcev, ki izkoristijo zborovanje posnemovalcev Elvisa Presleya kot kamuflažo za rop.

Film se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri so Kurt Russell, Kevin Costner, Courteney Cox, Christian Slater, Kevin Pollak, David Arquette, Thomas Haden Church in drugi. V nedeljo, 9. avgusta, pa bodo ob 18.45 v filmu ‘Vrnitev gospoda Bonesa’ gledalci lahko spoznali pra-pradedka gospoda Bonesa, ob 20.30 pa se bo vrnil še Ace Ventura in sicer s filmom ‘Ace Ventura: Klic narave’.

Vikend na AMC-ju se bo v nedeljo zvečer ob 22. uri zaključil z akcijskim filmom ‘Nedosegljivi’ (Steven Segal), ob 23.35 pa bo sledila še avstralska psiho-grozljivka ‘Dolina groze’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.