Naslovnica Trendi AMC s prvim prenosom v živo podelitve TV nagrad Emmy

AMC s prvim prenosom v živo podelitve TV nagrad Emmy

Avtor: Spletno Uredništvo
AMC bo prihodnji ponedeljek ponoči za slovensko tržišče prvič predvajal v živo letošnjo, že 73. podelitev nagrad Emmy. Ekskluzivni neposredni prenos prireditve iz Los Angelesa bo obenem prvo dejanje 24-urnega, posebej za to priložnost izbranega filmskega programa na kanalu AMC.
‘Cedric The Entertainer’ bo letos voditelj podelitve TV nagrad Emmy (foto: PR AMC)

Za filme in serije specializiran televizijski program AMC je napovedal, da bo 20. septembra ob 2.00 ponoči (oz. zjutraj) ekskluzivno prenašal 73. podelitev nagrad Emmy za odličnost v svetu televizijske industrije. Že uro pred začetkom uradne slovesnosti bodo gledalci lahko v živo spremljali prihode zvezdnikov in vso dogajanje na rdeči preprogi, podelitev pa bo vodil ‘Cedric The Entertainer’, glavni in izvršni producent komedije ‘The Neighborhood’.

Podelitev nagrad Emmy bo letos potekala v Microsoft Theatre v Los Angelesu, kjer pa bo zaradi pandemije lahko prisotnih le omejeno število nominirancev in ostalih gostov. AMC bo prestižno podelitev v Sloveniji in državah širše regije prenašal prvič. Vseeno bo ob tej priložnosti predvajan poseben 24-urni TV program, ki bo obsegal pretekle zmagovalne filme in filme bivših zmagovalcev.

»Gledalci bodo med drugim v drami ‘V iskanju sreče’ lahko spremljali zvezdnika Willa Smitha, v popoldanskih urah pa bodo lahko uživali v norčijah Jima Carreyja, ki nas bo zabaval v vlogi Ace Venture (‘Ace Ventura: Nori detektiv’ in ‘Ace Ventura: Klic divjine’) in v filmu ‘Norčije z Dickom in Jane’. Poslastica večera pa bo gotovo film ‘Kapitan Phillips’, posnet po resničnih dogodkih, v katerem blesti Oskarjevec Tom Hanks,« pravi napovednik.

Izjemno pisano ponedeljkovo dogajanje na programu AMC pa bo ob 22. uri zaokrožila še ekskluzivna oddaja, v kateri bodo nanizali vse vrhunce letošnje slovesne podelitve nagrad Emmy. Sicer je Emmy skupno ime za nagrajevanje dosežkov v TV industriji, podobno kot je Grammy nagrada za glasbo, Oscar za filmski svet in Tony za gledališče.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.