Naslovnica Trendi Aleksander Mežek bo z leve prešel na desno

Aleksander Mežek bo z leve prešel na desno

Avtor: Spletno Uredništvo

S Planet TV so oznanili, da se bodo v naslednji oddaji Znani prvič za volanom, ki je na sporedu ob sredah ob 21.30, učenja vožnje lotili tri novi obrazi. Prvi je Aleksander Mežek, ki je bil doslej bolj vajen šofiranja po levi, drugi bo igralka in pevka Maša Tiselj ter tretji komik Dino Kapetanović.

Aleksander Mežek bo z leve prešel na desnoNa Planetu lahko gledalci ob sredah ob 21.30 spremljajo prav posebno vozniško oddajo (foto: PR Planet TV)

 

V prvi seriji oddaj ‘Znani za volanom’ so gledalci na Planet TV lahko spremljali legendarnega Ota Pestnerja, umetnika Anžeta Gallusa Petelina in pevko Tamaro Goričanec, ki sta tudi uspešno opravila vozniški izpit. V drugi trojici učencev je bila prav tako uspešna le ena oseba – režiserka Yulia Roschina, medtem ko bosta morali pevka in režiserka Kukla Kesherović in modna oblikovalka Lea Behek ponavljati glavno vožnjo.

»Učenje vožnje je stresno že, če nas pri tem ne spremlja nihče razen učitelja, v oddaji Znani prvič za volanom glavno vožnjo pa lahko gledalci spremljamo celoten proces učenja upravljanja z vozilom, z vsemi kiksi in uspehi vred,« so 33% uspešnost pojasnili na Planet TV. Od prihodnje srede, 13. novembra, pa bodo gledalci spremljali prve vozniške izkušnje nove trojice kandidatov. Znani slovenski kantavtor Aleksander Mežek sicer ni ravno novinec za volanom, a je bil doslej bolj vajen predvsem vožnje po levi in bo v oddaji obnovil svoje znanje še po desni strani.

“Moj edini karambol v Angliji je bil na ulici Oxford, ko sem vozil mini morrisa, ki je bil moj prvi avto v Angliji, in na svoji prvi vožnji sem se zaletel naravnost v rolls-roycea,” je povedal Mežek. Sicer se je Aleksander z učiteljem vožnje Juretom dogovoril, da bo v zamenjavo za lekcije vožnje Jureta učil igrati kitaro. Tudi igralka in pevka Maša Tiselj, ki jo je občinstvo lahko občudovalo v muzikalih ‘Cvetje v jeseni’ in ‘Mamma Mia’, se je v preteklosti že začela učiti vožnje, a se ob tem ni počutila dobro in pustila vse za prihodnost.

Nekaj dodatnega smeha bo v oddaji zagotovo prispeval stand-up komik Dino Kapetanović. Slednji namreč na cesti nima prav nobenih izkušenj in priznava, da mu še vožnja s kolesom ne gre dobro od rok. “V Sloveniji je tako, da vsi zelo hitro naredijo izpit, in če ga nimaš, ga sploh ne potrebuješ,” je pojasnil komik, ki ga je na prvo učno uro ‘prisilno’ pripeljal voditelj in improvizator Nejc Šmit.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.