Naslovnica Trendi Absolutno čudovito, Zgodba vojne zvezd in nato še J-Lo

Absolutno čudovito, Zgodba vojne zvezd in nato še J-Lo

Avtor: Spletno Uredništvo

 Planet TV je za ta konec tedna pripravil dve filmski novosti, ki pravzaprav nista pravi novosti (pa tudi prevajalci se glede naslovov niso preveč potrudili). Prva je film ‘Naravnost fantastično’, druga pa film ‘Rogue One: Zgodba vojne zvezd’. V ponedeljek na Planetu starta tudi nova kriminalna serija z Jennifer Lopez. 

Absolutno čudovito Zgodba vojne zvezd in nato še J LoAbsolutno čudoviti Edina in Patsy tokrat tudi v filmu (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV bo jutri, v soboto, 23. januarja, ob 19.45 na sporedu komedija ‘Naravnost fantastično’ (Absolutely Fabulous: The Movie). Po znani britanski televizijski komični seriji so namreč posneli tudi film. Tokrat bosta neodgovorni Edina (Jennifer Sanuders) in Patsy (Joanna Lumley) morali pobegniti na jug Francije, potem ko na zabavi v Londonu po nesreči pahneta slavno manekenko Kate Moss v Temzo.

Iščejo ju mediji in policija, odbiti prijateljici sta brez denarja, a se vseeno kot ponavadi nekako znajdeta in pristaneta celo v visoki družbi. V nedeljo (24. januarja), pa se ob 19.45 obeta najmanj znan film milijonske franšize Vojna zvezd. Film ‘Rogue One: Zgodba vojne zvezd’, se časovno gledano dogaja med 3. in 4. delom Vojne zvezd, ko se skupina odpornikov pogumno poda ukrasti načrte novega imperialnega orožja – Zvezdo smrti. 

Seveda se film ponaša s neverjetnimi znanstveno fantastičnimi in akcijskimi prizori. »V njem se hči imperialnega znanstvenika, ki jo igra Felicity Jones, pridruži Zvezi odpornikov v tveganem poskusu kraje načrtov za Zvezdo smrti. Igrajo tudi Diego Luna, oskarjevec ForestWhitaker, MadsMikkelsen in drugi, film pa je bil nominiran za dva oskarja in ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,8,« razkriva napovednik Planet TV. 

Še več televizijske zabave na Planet TV pa se obeta od ponedeljka (25. januarja) dalje, ko bo v večernih urah za akcijo in napeto dramo poskrbela Jennifer Lopez v novi kriminalni seriji ‘Odtenki modre’. Kriminalistka in mati samohranilka J-Lo bo v seriji prisiljena vohuniti znotraj svojih vrst za protikorupcijsko enoto FBI. Uvodna epizoda prve od skupno treh sezon nanizanke bo na programu ob 20.45.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.