Naslovnica Trendi 20,2 milijarde ogledov je nov rekord K-pop skupine Blackpink

20,2 milijarde ogledov je nov rekord K-pop skupine Blackpink

Avtor: Spletno Uredništvo

Blackpink, priljubljena južnokorejska ženska pop glasbena skupina, je prek TikTok-a, najhitreje rastočega socialnega omrežja na svetu in promocijske akcije tehhnološkega giganta Samsunga prejšnji teden postavila nekaj izjemnih spletnih rekordov.

202 milijarde ogledov je nov rekord K pop skupine Blackpink

 Na prvi pogled se Blackpinkovke ne zdijo nič posebnega, a rekordne številke dokazujejo, da so nekaj posebnega (foto: FB Blackpink)

 

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung je po nedavnem sodelovanju s priljubljeno K-pop skupino BTS, ki je botrovala k posebni BTS izdaji Samsung Galaxy S20+ pametnih telefonov in Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk, pravkar pričel sodelovati s še eno priljubljeno K-pop skupino – Blackpink. Skupna promocijska akcija #danceAwesome je na (predvsem v Aziji) zelo priljubljenem družbenem omrežju TikTok sprožila rekordno reakcijo.

»Dekleta iz glasbene skupine Blackpink so ustvarila simpatično koreografijo na simpatično melodijo, v kateri se besede ‘odličen zaslon, odlična kamera, dolgotrajna baterija’ ritmično ponavljajo, poudarja funkcije serije Galaxy A pametnih telefonov, ki so najpomembnejše za uporabnike. Kot pričakovano je bil odziv mladih in Blackpink oboževalcev po vsem svetu fantastičen – kar 4,7 milijona se jih je pridružilo izzivu, « so sporočili z agencije Grayling.

Armada oboževalcev ‘črno-roza’ deklet je nato posnela svoje različice koreografij in rezultat tega je bil, da skupaj dosegli neverjetnih 20,2 milijarde ogledov na priljubljenem TikTok omrežju. To pa še ni vse, saj je prejšnji teden skupina Blackpink postavila tudi nov rekord na YouTubu za največ ogledov v enem dnevu in sicer se sedaj lahko pohvali z izjemnimi 82,4 milijoni ogledov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.