Naslovnica Trendi Zvezde pod masko odslej v dveh delih

Zvezde pod masko odslej v dveh delih

Avtor: Spletno Uredništvo
Prva epizoda novega šova ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’ je pritegnila veliko zanimanja občinstva, saj je zabeležila visoko stopnjo gledanosti. Že ta konec tedna pa se na Planet TV obeta dvojna doza prepevanja pod maskami – v petek ob 19.45 in tudi v nedeljo ob istem času.
Voditelj Klemen Slakonja in velikanska čebela oz. Sanja Grahor (foto: PR Planet TV)

Prva epizoda novega šova ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’ je v nedeljo na Planet TV prinesla zabavo v maskah, kjer je ritem dajal voditelj – sicer talentirani pevec in mojster preobrazb Klemen Slakonja. Znane goste so razdelili na dve ekipi, ki sta se trudili uganiti čim več imen tistih, ki so se skrivali pod maskami. V prvi ekipi (Legende) so bili Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof, v drugi (Triglav) pa Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog.

»V prvi oddaji so nastopile maske čebele, šopka rož, šahovske figure kralja in koruze, ki so presenetile z odličnimi in izjemno dovršenimi nastopi. Ekipi sta razkrili tri maske, vendar pa je bil rezultat na koncu neodločen in tako sta tako ekipa Triglav kot Legende prejeli vsaka po 500 evrov, ki sta jih namenili v dobrodelne namene po svoji izbiri,« so za vse tiste, ki niste gledali oddaje, obnovili s Planet TV.

V razkošnem šopku se je skrivala Raiven, pod masko čebelice je presenetila Sanja Grohar, v maski kralja je bil Jernej Tozon (pevec Čukov), maska koruze pa je ostala nerazkrita in se bo v bližnji prihodnosti še pojavila na odru. Številke gledanost prvega iz niza šovov pravijo, da je vrh gledanosti zabeležila z ratingom 12,64 in deležem 30,62-odstotkov v skupini gledalcev med 18 in 64 leti z gosti.

Sicer pa bo odslej ‘Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko’ po novem potekal v dveh delih. Prvi del oddaje bo na sporedu že v petek, ob 19.45 in tam bodo predstavili nove štiri maske. Drugi del pa bo na vrsti v nedeljo ob 19.45 in šele tedaj bo jasno, katera maska bo ostala nerazkrita.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.