Naslovnica Šport Zlatko Zahović in Darko Milanič sta prestopila k Olimpiji

Zlatko Zahović in Darko Milanič sta prestopila k Olimpiji

Avtor: Spletno Uredništvo

Dolgoletni trener NK Branik Maribor Darko Milanič in donedavni alfa in omega ‘ponosa Štajerske’ Zlatko Zahović sta od danes člana ljubljanske Olimpije. Šokantno novico je potrdil tudi predsednik Ljubljančanov Milan Mandarić, popoldan pa bodo oba novinca predstavili na tiskovni konferenci na Stožicah.

Zlatko Zahović in Darko Milanič sta prestopila k Olimpiji

Milanič in Zahović bosta od danes zagotovo precej več posegala po oblačilih zelene barve (foto:SJ)

 

Dosedanji trener NK Branik Maribor Darko Milanič in Zlatko Zahović, ki je bil približno 13 let športni direktor v klubu večkratnih državnih prvakov, po slovesu od vijoličastih nista dolgo uživala v brezdelju. Prve govorice o odmevnem prestopu v vrste ljubljanske Olimpije so se začele vrstiti že konec tedna. Šokatno novico je včeraj potrdil predsednik Ljubljančanov Milan Mandarić, člani navijaške skupine Green Dragons pa so takoj začeli slaviti. 

Mandarič razmišlja, da bi Zahoviču ob vlogi managerja prepustil iskanje novih lastnikov zelenobelega-kluba iz prestolnice, ki ga je sam neuspešno prodajal že dlje časa. Sicer Milanič in Zahovič v svoji nogometni karieri nista nikoli oblekla zelenega dresa Olimpije (večkrat pa sta igrala za slovensko reprezentanco v zeleno-beli opremi). Prvi je v tujino (k beograjskemu Partizanu) odšel direktno iz izolskega kluba, drugi pa (prav tako k nekdanjemu klubu Franja Tuđmana) iz mariborskega Kovinarja.

Popoldan bodo oba novinca predstavili na video-tiskovni konferenci s Stožic, predvidoma ob 15.55, na spletnih omrežjih ljubljanskega kluba. Duo Zaho-Darko je tudi že napovedal prihod prvih okrepitev, a imena nogometašev zaenkrat še ostajajo skrivnost. Sicer je danes prvi april, dan vseh šaljivcev in čeprav so časi zelo resni, je smeh pol zdravja (zato je potrebno članek prebrati dvakrat).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.