Naslovnica Trendi Živi mrtveci se vračajo, tokrat že petič

Živi mrtveci se vračajo, tokrat že petič

Avtor: Spletno Uredništvo

Ljubitelji grozljivk in še posebej zombijev bodo junija spret prišli na svoj račun. Živ mrtveci se namreč vračajo s svojo peto sezono vračajo na slovenske ekrane prek filmskega kanala AMC.

Živi mrtveci se vračajo tokrat že petičSerija ‘Fear The Walking Dead’ se vrača na kanalu AMC (foto: AMC) 

 

V ponedeljek 3. junija se bodo že ob 3. uri zjutraj s premiero pete sezone serije ‘Fear the Walking Dead’ na kanal AMC vrnili živi mrtveci. Najbrž jih bodo v živo dočakali le največji fani, a bo na srečo ljubiteljev nanizanke in žanra filmov o zombijih ponovitev predvajana še isti dan ob precej bolj znosni 22. uri. Zgodba se vrti okrog poslanstva skupine, ki temelji na dobronamernosti, skupnosti in upanju. Skupina si želi poiskati preživele in delati na tem, da bo svet, čeprav okrnjen, vsaj malenkost boljši.

“Vsak v skupini verjame, da se bo s tem, ko pomaga drugim, oddolžil za napake, ki jih je storil v preteklosti. Vendar si bodo zaupanje drugih prislužili težje, kot upajo … Njihovo poslanstvo – pomagati drugim – bo pod veliko preizkušnjo: soočiti se bodo morali s svojimi strahovi in vsak posebej s svojo preteklostjo. A prav soočenje s strahovi in čiščenje preteklosti jim bodo pomagali odkriti drugačno življenje, ki jih bo za vedno spremenilo.

Do takrat pa se bo preteklo veliko krvi, odkrivali bodo neznano ozemlje in preizkušali svoje zmogljivosti pod trdno odločenostjo vodje Morgana Jonesa (Lennie James), da jim uspe,” so zapisali v napovednik serije. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.