Naslovnica Trendi Živi mrtveci se vračajo osmič in zadnjič

Živi mrtveci se vračajo osmič in zadnjič

Avtor: Spletno Uredništvo
S televizijskega programa AMC so najavili pričetek zaključne sezone serije Fear the Walking Dead. Sezona je razdeljena na dva dela, tako da se bodo ljubitelji grozljivk in post-apokaliptičnih tematik živih mrtvecev najprej bali od 15. maja dalje, zadnjih šest epizod serije pa bo na sporedu šele v drugi polovici leta.
Živi mrtveci se vračajo osmič in zadnjič

Tudi v zadnji sezoni serije se obeta veliko nasilja in groze (foto: Lauren Lo Smirth/AMC/IPPR)

S televizijskega programa AMC, ki je specializiran za filme in serijske nadaljevanke, so pravkar napovedali datum pričetka zadnje sezone serije ‘Fear the Walking Dead’ (‘Boj se živih mrtvecev’). To bo sicer že osma sezona te serije, razdeljena pa bo na dva dela s po šestimi nadaljevanji. Prvo epizodo nove sezone bodo predvajali v ponedeljek, 15. maja in sicer ob 22. uri, to pa bo tudi termin ostalih 5 nadaljevanj prvega dela sezone.

Tokrat očitno ne bo klasične svetovne premiere v ponedeljek ob 3. zjutraj, ki je bila značilna za prejšnje sezone. Ljubitelji grozljivk in post-apokaliptičnih tematik živih mrtvecev se bodo lahko v miru naspali in si šele zvečer ogledali premierno epizodo. »Osma sezona serije se začne tam, kjer se je končala sedma – prizadevanja Morgana (Lennie James) in Madison (Kim Dickens), da rešita Mo iz skrivnostne lokacije PADRE, se žal ne izidejo.

Zdaj Morgan, Madison in drugi, ki sta jih pripeljala na otok, živijo na lokaciji PADRE, kjer vladajo posebna pravila. Naša junaka sta potrta in obupana. Naloga, da znova vzbudita vero v boljši svet, ki sta si jo zadala, tako pade na ramena osebe, ki sta jo Morgan in Madison sploh začela reševati – Morganove hčerke Mo,« pa razkriva napovednik serije. Živi mrtveci se torej vračajo osmič, vprašanje pa je, ali res tudi zadnjič…

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.