Naslovnica Trendi Zikova tablica ter Rebeka in Ernest

Zikova tablica ter Rebeka in Ernest

Avtor: Spletno Uredništvo
Otroški televizijski kanal Minimax bo še pred koncem meseca avgusta poskrbel za dve animirani novosti. Na program prihajata dve novi risani seriji – ‘Zikova tablica’ ter ‘Ernest in Rebeka’.
Zik ima prav posebno tablico, vendar jo mora uporabljati premišljeno (foto: IPPR/Minimax)

Poletne počitnice se za šolarje že kar hitro bližajo h koncu, vendar se zabavne animirane avanture na otroškem televizijskem kanalu Minimax nadaljujejo. Že pred koncem meseca avgusta namreč na ta za otroke in njihove starše specializiran TV program prihajata kar dve novi risani seriji. Obe seriji obetata veliko novih pustolovščin v družbi simpatičnih glavnih junakov, da bodo otroci lažje dočakali vrnitev v šolske klopi.

Prva od obeh novosti bo startala že drevi in sicer gre za serijo ‘Zikova tablica’. »Zik je iznajdljiv umetnik in rolkar, ki živi s čudno in odbito družino. Zelo je navezan na svojo tablico, ki ima edinstveno lastnost – vse, kar nanjo nariše, oživi. Le kaj vse bo Zik narisal nanjo? Ob nenehnem risanju in oživljanju svojih risb pa Zik spozna, da ne gre vse vedno tako, kot si zamisli, in da ima vsako dejanje svoje posledice,« razkriva napovednik.

Animirana serija za serijo ‘Zikova tablica’ je primerna tudi za nekoliko starejše otroke, na sporedu pa bo zvečer, vsak dan ob 21.30. Konec meseca, natančneje 30. avgusta, pa se bo pričelo še predvajanje druge risanke – ‘Ernest in Rebeka’. Gre za zelo zanimiv par prijateljev, saj je Ernest mikrob, ki ga je Rebeka našla nekega deževnega dne, ko je lovila žabe, od pa tedaj sta neločljiva. Ernest in Rebeka bosta na sporedu vsak dan ob 15.15 in sicer kar s 3 epizodami!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.