Naslovnica Trendi Ženske pozor, za vas vzhaja nov Planet Eva

Ženske pozor, za vas vzhaja nov Planet Eva

Avtor: Spletno Uredništvo
Ena od največjih novosti v slovenskem medijskem prostoru se bo zgodila v ponedeljek 23. avgusta, ko bo televizijski program Planet PLUS postal Planet Eva. Planet Eva bo povsem posvečen ženskam, kar bo tudi za širšo slovensko družbo zelo zanimiv medijski projekt.
Prizor iz mehiške telenovele Rubi (foto: PR Planet TV)

Prihodnji ponedeljek bo program mreže Planet TV, ki se je doslej imenoval Planet PLUS, preobrazil v nov ‘ženski kanal, imenovan Planet Eva. Na tem programu bo vse namenjeno ženskemu občinstvu. Cilj madžarskih lastnikov mreže Planet TV je enostaven – na enem mestu zbrati čim več gledalk čustvenih telenovel, dramatičnih nadaljevank, nepozabnih ljubezenskih zgodb in vrhunskih filmov. Temu bo prilagojena tudi celotna programska shema Planeta Eva.

»23. avgusta bo na Planet Eva prvič na sporedu nadaljevanka ‘Moč ljubezni’, ki bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 19. uri. Gre za telenovelo iz zlate dobe mehiških telenovel, ki je bila posneta leta 1998 in velja za eno najbolj uspešnih ter nagrajenih mehiških telenovel. V glavnih vlogah igrata Adela Noriega in Rene Strickler. Prav tako 23. avgusta bo na Planet Eva prvi del še ene mehiške uspešnice, telenovele ‘Rubi’, ki bo na programu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

V naslovni vlogi izjemno uspešne ljubezenske zgodbe blesti Barbara Mori, telenovela pa je dobila tudi sodobno predelavo,« razkriva napovednik. Tudi znana turška nadaljevanka ‘Ženska’, se bo od ponedeljka do petka ob 18. uri nadaljevala na kanalu Planet Eva, kjer bodo predvajane tudi ponovitve legendarnih telenovel ‘Esmeralda’ in ‘Prevare’. Ob koncih tedna pa bodo na Planet Eva poskrbeli tudi za ženske užitke ob odličnih filmih.

V soboto, 28. avgusta, bo ob 20. uri na vrsti film ‘Prava nota’ (Pitch Perfect) z Anno Kendrick, ob 22. uri pa ‘Nora dekliščina’ (Bachelorette) s Kirsten Dunst in Islo Fisher. V nedeljo, 29. avgusta, bo ob 20. uri na sporedu kultni ljubezenski film ‘Čedno dekle’ (Pretty Woman), katerem blestita Richard Gere in Julia Roberts, medtem ko bo ob 22. uri sledila še ‘Ljubezen v New Yorku’ (5 Flights Up) z Diane Keaton in Morganom Freemanom.

Z mreže Planet TV za program Planet Eva napovedujejo še več jesenski novosti kot so modno in zvezdniško obarvane serije ter celo ponovitev nenavadnega ljubezenskega eksperimenta, imenovanega ‘Poroka na prvi pogled’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.