Naslovnica Trendi Zelenec Brad Pitt bo v vesolju iskal očeta Tommya Lee Jonesa

Zelenec Brad Pitt bo v vesolju iskal očeta Tommya Lee Jonesa

Avtor: Spletno Uredništvo

V slovenske kinematografe bo septembra priletel znanstveno fantastični film Ad Astra oz. Pot do zvezd, v katerem bosta glavni vlogi igrala zvezdnika Brad Pitt in Tommy Lee Jones. Tommy Lee Jones je že veteran znanstveno fantastičnih filmov, Brad Pitt pa doslej v tem žanru ni posnel prav veliko.

Zelenec Brad Pitt bo v vesolju iskal očeta Tommya Lee Jonesa

Kako se bo Brad Pitt znašel v svojem prvem resnem izletu v vesolje? (foto: Blitz Slovenija)

 

Slovenske kinematografe bo septembra najbrž prav lepo napolnil znanstveno fantastični triler, v originalu imenovan Ad Astra, po slovensko pa Pot do zvezd, v katerem bosta glavni vlogi igrala zvezdnika Brad Pitt in Tommy Lee Jones. Če si je Tommy Lee Jones velik del svoje slave prislužil z vlogo v znanstveno fantastični seriji Men in Black, poleg tega pa je igral tudi v drugih sorodnih filmih (kot je Space Cowboys), pa je Brad Pitt doslej ostal brez kakšnega bolj opaznega ‘vesoljskega’ filma. A se bo to kmalu spremenilo.

Zgodba septembrske novosti distributerja Blitz Slovenija je preprosta in obenem zapletena. »Astronavt Roy McBride (Brad Pitt) se odpravi na misijo do zunanjih meja našega osončja, da bi našel svojega izgubljenega očeta (Tommy Lee Jones) in odkril skrivnost, ki ogroža obstoj našega planeta. Njegovo potovanje bo razkrilo dejstva, ki vodijo v vprašanja narave človeštva in naše vloge v celotnem vesolju,« so zapisali v prvem napovedniku filma.

Režiser in scenarist filma je James Gray, producirali pa so ga Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Rodrigo Teixeira in Anthony Katagas.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.