Naslovnica Trendi Zadnji dnevi leta na Planet TV

Zadnji dnevi leta na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV je najavil programske vrhunce v zadnjem tednu v letu. Od ponedeljka do srede bodo zvečer na sporedu dobrodelne epizode Milijonarja z znanimi obrazi, prebujanje bo v znamenju praznično razpoložene ekipe oddaje ‘Jutra na Planetu’, za celoletne preglede bosta poskrbeli oddaji ‘To leto z Juretom Godlerjem’ in ‘Leto na Planetu’, silvestrovo pa bo zaznamoval poseben filmski spored.
Zadnji dnevi leta na Planet TV

En najbolj legendarnih prizorov v komediji ‘Nori na Mary’ (foto: PR Planet TV)

Planet TV bo zadnji teden v letu od ponedeljka do srede ob 20. uri ponudil nove tri dobrodelne oddaje kviza ‘Milijonar’, kjer se bodo preizkusili nekateri slovenski javnosti zelo dobro znani obrazi. Svoje znanje bodo v dobro drugih poskusili unovčiti režiserka in igralka Tijana Zinajić skupaj s sinom – igralcem Ivanom Vastlom, nato pevki Mia Guček in Maja Založnik ter nazadnje še pevca Sebastian in Alex Volasko.

Dopoldneve bodo zaznamovale zadnje letošnje oddaje ‘Jutro na Planetu’, ki bodo posebej praznično obarvane. Za jutranjo zabavo bodo do petka (30. decembra) poskrbeli številni glasbeni gostje, astrologinja pa bo napovedovala, kaj nam za leto 2023 napovedujejo zvezde. Suzana Kozel in Igor Krmelj se bosta javljala vsak iz druge lokacije po Sloveniji, vse pa bo v studiu povezovala Manja Stević.

»V petek, 30. decembra, bo na Planetu ob 20. uri tudi zadnja oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem v sezoni, ki se bo priložnostno preimenovala v ‘To leto z Juretom Godlerjem’. Ekipa pripravlja enourni satirični pregled leta, v katerem se bodo ozrli na najbolj zanimive, odmevne, posrečene, pa tudi neposrečene dogodke, ki so v letu 2022 zaznamovali politično in družabno življenje v Sloveniji in po svetu,« so napovedali s Planet TV.

Takoj po koncu te satirične oddaje pa bo sledil še drugačen pregled celotnega leta in sicer bosta v oddaji ‘Leto na Planetu’, Manja Stević in novinarka Meta Černe obnovili vse najboljše trenutke razvedrilnih oddaj, ki so se letos zgodili na Planet TV. Prav na koncu koledarskega leta 2022 pa bo silvestrski večer v znamenju filmov. Za začetek bo ob 20. uri na sporedu kultna komedija ‘Nori na Mary’ s Cameron Diaz, Benom Stillerjem in Mattom Dillonom.

Nato bo ob 22.20 na vrsti akcijski zvezdnik Daniel Craig kot James Bond v filmu ‘Spectre’, sledili pa bodo še bolj akcijsko razpoloženi Jason Statham v filmu ‘Prenašalec 3’, kriminalna drama ‘Levi kroše’ z Jakom Gyllenhallom in Rachel McAdams ter filmska klasika ‘Rocky Balboa s Sylvestrom Stallonom, ki je leta 2006 po tridesetih letih znova upodobil naslovni lik (do danes se je nabralo že najmanj 10 fimov iz franšize Rambo).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.