Naslovnica Trendi Zadnje avdicije za Bar!

Zadnje avdicije za Bar!

Avtor: Spletno Uredništvo

Ta teden se zaključujejo prijave za resničnosti šov ‘Bar’, ki bo na Planet TV na sporedu v jesenskem času. Na vrsti so še avdicije v štirih največjih slovenskih mestih, potem pa se bo začela izbira tekmovalcev.

Delo s strankami in s sodelavci bo zahtevalo tudi veliko potrpljenja (foto: Planet TV)

S Planet TV so sporočili, da prijave za ‘najbolj zabaven, glasen in nepozaben šov v Sloveniji’ zbirajo le še ta teden. Zato je za potencialne tekmovalce to zadnja priložnost, da na avdicijah v živo pustijo svoj osebni pečat in postanejo udeleženci oddaje ‘Bar’. Predvidene so štiri avdicije v najvčjih slovenskih mestih

V četrtek, 19. julija, bo na vrsti testiranje kandidatov v Cineplexxu Koper. V petek, 20. julija, bo avdicija v Kinu Bežigrad (v Ljubljani), v soboto, 21. julija, pa zaineresirane vabijo v Cineplexx Maribor. Zadnja avdicija za jesenski resničnostni televizijski šov bo v nedeljo, 22. julija, v Cineplexxu Celje. Vse avdicije bodo potekale med 10. in 16. uro.

“V resničnostnem šovu Bar, ki jeseni prihaja na Planet TV, se bodo tekmovalci in tekmovalke preizkusile v vodenju najboljšega Bara na planetu. Če ste mojstri postrežbe in imate goste v malem prstu, se ne ustrašite izziva in ste pripravljeni na življenjsko preizkušnjo, potem izkoristite še zadnje dni za prijavo! Polnoletne tekmovalke in tekmovalci, ki bi radi postali del zgodbe o uspehu, lahko prijavnico oddajo le še ta teden, ko bodo potekale tudi avdicije v živo,” pravijo na Planet TV.

Izbrani za sodelovanje bodo nato jeseni morali skupaj voditi bar in tudi živeti skupaj, kar je lahko še bolj zapleteno. A kljub temu, da je za uspeh bara pomembno dobro sodelovanje, za obstanek v šovu pa tudi dobre vezi z ostalimi tekmovalci, bodo morali sodelujoči hkrati zdržati pod močnim pritiskom in tekmovati med seboj, saj bo najboljši na koncu poplačan z bogato nagrado, so še zapisali v obvestilu za javnost.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.