Naslovnica Trendi Zadnja novost na VOYO se imenuje Ja, Chef

Zadnja novost na VOYO se imenuje Ja, Chef

Avtor: Spletno Uredništvo
Pri največjem slovenskem ponudniku video vsebin VOYO so tokrat najavili eno tehnično novost in pa tudi eno programsko – na VOYO kmalu prihaja nova originalna slovenska serija ‘Ja, Chef!’ z Jurijem Zrncem v glavni vlogi.
Prizor iz serije ‘Vse punce mojga brata’, medtem ko na fotografije serije ‘Ja, Chef’ še čakamo (foto: PR PRO PLUS)

Video arhiv VOYO se ponaša z vrsto originalnih slovenskih serij, sinhroniziranih risank, z ekskluzivnimi športnimi prenosi v živo, z ogromno zalogo tujih romantičnih nadaljevank, svetovnih filmskih uspešnic in neodvisnih filmov, poleg tega pa omogoča pogled POP produkcije že pred predvajanjem na televiziji ter ogled vsebin POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO za sedem dni nazaj.

Tokrat so v svojo razkošno ponudbo dodali eno novost in sicer se bo v segment slovenske video produkcije vsak hip uvrstila tudi novo zabavno serijo. »Po izjemnem uspehu serij Vse punce mojga brata in uspešnice Têlenovela, na VOYO prihaja nova originalna serija Ja, Chef!, kjer se v svet serij v glavni vlogi vrača Jurij Zrnec,« so sporočili s programa VOYO in dodali, da si bodo letos lahko naročniki poleg serije ‘Ja, Chef!’ lahko pogledali še dve novi originalni nadaljevanki.

VOYO originale si po podatkih družbe PRO Plus v povprečju ogleda vsaj 50 odstotkov naročnikov, saj serije s svojo žanrsko pestrostjo in raznovrstnostjo ugajajo občinstvom zelo različnih starostnih skupin. Poleg nove originalne serije pa so pred prihajajočim poletjem najavili še eno večjo tehnično novost. Tako bodo lahko ob prenosu izbranih vsebin uporabniki kjerkoli v 27-ih državah članicah EU uživali v vsebinah tudi brez internetne povezave.

To uporabno novost bo omogočala nova funkcija prenosa priljubljenih vsebin znotraj aplikacije iOS in Android, prek katere si lahko naročnik vsebine naloži na svoj pametni talefon (iOS, Android) za kasnejši ogled, ki bo možen tudi v primeru preslabe kakovosti wi-fi povezave in pa tudi v primeru, ko spletne povezave sploh ni.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.