Naslovnica Trendi Začetek novega šolskega leta v znamenju televizijskih novosti za otroke

Začetek novega šolskega leta v znamenju televizijskih novosti za otroke

Avtor: Spletno Uredništvo

S prihodom novega šolskega leta se na televizijskem kanalu Minimax obeta poplava novih zabavnih zgodb. Prihajajo novi junaki, vračajo se stari in tako bo kar ves september na tem TV-kanalu, ki je specializiran za otroške oddaje, zares pester.

Začetek novega šolskega leta v znamenju televizijskih novosti za otroke

Prebrisane mlade vohunke Bobby, Lolo in Juliette (foto: IPPR)

 

Kot vsako leto se tudi letos ob začetku novega šolskega leta na otroškem televizijskem kanalu Minimax obeta cela vrsta novosti. Že prvi septembrski konec tedna bo povsem v znamenju ‘Divjih bratov Kratt’. V soboto 5. in v nedeljo 6. septembra bo od 17.10 dalje na sporedu pravi maraton četrte sezone te risanke.

V tej sezoni Divja brata Kratt neutrudno spoznavata nove živalske prijatelje s celega sveta in se seveda zapletata v zabavne dogodivščine. Ker zabave nikoli ni preveč, se brata Kratt vrača tudi v ponedeljek 7. septembra, ko bo ob 18.00 bo na vrsti še premierna pustolovščina šeste sezone.

»Vznemirljivih in poučnih prigod bratoma nikoli ne zmanjka, le kaj se jima bo dogajalo tokrat,« se sprašujejo na Minimaxu. Še preden bo startala ta nova serija, pa se že ob 17.35 na Minimaxu pričenja še ena povsem nova risana serija. Imenuje se ‘Čebelji klan’, v njej pa mlade vohunke Bobby, Lolo in Juliette rešujejo izjemno zapletene primere.

A to še zdaleč ni vse, saj bodo do konca meseca septembra vsako soboto in nedeljo ob 14:25 lahko na sporedu mehanizirane dinozaverske dogodivščine ‘Dinotroux‘, ob 15.10 bo sledil zabavni dinozaver ‘Denver’, ob 15.35 sledi še risana nadaljevanka ‘Zora Krudovih’.

Ob delovnikih pa otroke vsak dan ob 16.00 čaka še nadaljevanjem navihane risane serije ‘Dogodivščine s TIP in OH-jem’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.