Naslovnica Trendi Začenja se zaključna sezona Istanbulske neveste

Začenja se zaključna sezona Istanbulske neveste

Avtor: Spletno Uredništvo

Pojutrišnjem, v sredo, 28. avgusta, se na Planetu začenja še tretja sezona turške serije Istanbulska nevesta. V nadaljevanju in zaključku ene najbolj priljubljenih serij melodramatičnega žanra bodo gledalci spremljali, kako se bo nadaljevala zgodba vplivne družine Boran, ki je na koncu druge sezone ostala brez doma.

 Začenja se zaključna sezona Istanbulske nevesteTretja sezona Istanbulske neveste bo hkrati tudi zadnja (foto: PR Planet TV)

 

Začetek tretje sezone priljubljene turške serije ‘Istanbulska nevesta’ bo na Planet TV na sporedu že pojutrišnjem, v sredo, 28. avgusta, ob 20. uri in prinaša nove preizkušnje za družino Boran, ki je ob koncu prejšnje sezone ostala brez strehe nad glavo. Kljub finančnim težavam je bila družina bolj povezana kot kadarkoli, Faruk in Sureja pa sta končno postala starša. Svobodomiselna Sureja in ponosni Faruk sta osrednja lika melodaramatične serije, ki je hitro postala ena najbolj priljubljenih v Turčiji, z njo pa sta še bolj zaslovela tudi glavna igralca Asli Enver in Özcan Deniz. 

“Serija je navdušila tudi s prikazom ljubezni v zrelih letih, ko se je Farukova oblastna mati Esma odločila, da si ljubezen iz mladih let zasluži novo priložnost. Esmo igra ena najbolj priznanih turških televizijskih in gledaliških igralk IpekBilgin, ki je s “taščo iz pekla” ustvarila nepozaben televizijski lik. Istanbulska nevesta je prejela tudi več nagrad, nazadnje mednarodno tv-nagrado zlati dežnik, nominirana pa je bila tudi za mednarodnega emmyja, medtem ko je Asli prejela turško nagrado zlati metulj za najboljšo igralko,” so poudarili na Planet TV.

Serija Istanbulska nevesta temelji na resničnih dogodkih in sicer gre za zapleteno zgodbo ljubezenski zvezi med turško pevko Ülkü Üst, ki se je odpovedala pevski karieri zaradi poroke  z Alijem Sarpkanom, ki je prihajal iz zelo konzervativne tradicionalne družine. Tretja sezona serije bo na sporedu od srede do petka ob 20. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.