Naslovnica Trendi Za konec poletja kar 9 koncertov v 11 dneh

Za konec poletja kar 9 koncertov v 11 dneh

Avtor: Spletno Uredništvo
Za konec meseca avgusta se na Letnem vrtu Gala hale obeta serija mikavnih koncertov, s katerimi se bo tudi zaključilo to zelo specifično glasbeno poletje. Koncertni niz v 11 dneh predvideva 9 koncertov, najbolj znano ime med nastopajočimi pa je raper Zlatko.
Fužinski raper Zlatko je v življenju prenesel že marsikateri križ (foto: FB Zlatko)

Pred iztekom meseca avgusta se na Letnem vrtu Gala hale napoveduje cela vrsta različnih nastopov in različnih glasbenih zvrsti. Danes se ob 20. uri z duom Zajterk izteka cikel Intimno, jutri (torek, 24. avgust) sledi DJ performans, poimenovan Puko B2B Levanael, v sredo bo zagodla Fina Muzika iz Mediterana, v četrtek pa se obeta belgijska skupina Dans Dans, kot del Druge godbe/sogodbe.

Petek je namenjen ciklusu Rapetek, ki ga bo tokrat zloščil domači raper Zlatko. »Zlatan Čordić-Zlatko-princ Fužinc se je pred skoraj dvema desetletjema sprva profiliral kot neumorni uzurpator ali vešči ugrabitelj freestyle tekmovanj in sešnov, ki ga je bilo nemogoče spraviti iz odra,« so uvod v dolgo karierno zgodbo slovenskega raperja z izdanimi največ plošč in posnetimi videospoti zapisali pri Društvu Kapa.

Po Zlatku bo v soboto (28. avgusta) na sceno zakorakal hrvaški bend Porto Morto (HR), v nedeljo je zaukazan počitek, v ponedeljek se napovedujejo slovenski death metalci Morost, in Siderean, v torek (31. avgusta) bodo mesec zaključili SBO. Kot prvi koncert po pričetku novega šolskega leta pa bodo v četrtek, 2 septembra nastopila mariborska punk skupina Alo!Stari ter debitantska predskupina Lim, smrad in žila.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.