Naslovnica Trendi Za konec leta pojoči krokodil in eksplozivna poroka Jennifer Lopez

Za konec leta pojoči krokodil in eksplozivna poroka Jennifer Lopez

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnji filmski novosti, ki bosta še letos zakorakali v slovenske kinematografe, sta igrano-animirana glasbena komedija ‘Lil, Lil, krokodil’ in komično-adrenalinski film ‘Poroka za umret’ z Jennifer Lopez in Joshom Duhamelom v glavnih vlogah.
Za konec leta pojoči krokodil in eksplozivna poroka Jennifer Lopez

Na začetku poročnega slavja vse izgleda pravljično, nato pa se nenadoma vse spremeni (foto: FB Shotgun Wedding)

Že včeraj je v slovenska kina vstopila komedija ‘Lil, Lil, krokodil’ (originalno: ‘Lyle, Lyle, Crocodile’), katera temelji na znani seriji knjig avtorja Bernarda Waberja. Film govori o simpatičnem krokodilu, ki živi kar v velemestu New Yorku. V tej glasbeni komediji, ki je delno animirana in delno igrana, igrajo dobitnik Oskarja Javier Bardem, Constance Wu in Shawn Mendes, velik poudarek pa je tudi na glasbeni kulisi.

Prav zadnja filmska novost, ki bo v letu 2022 predvajana Sloveniji, pa bo premiero doživela danes zvečer. Gre za komično-adrenalinski film ‘Poroka za umret’ (originalno ‘Shotgun Wedding’), v katerem igrata Jennifer Lopez in Josh Duhamel. »Darcy (Jennifer Lopez) in Tom (Josh Duhamel) za svojo sanjsko poroko zbereta svoji simpatični, vendar zelo vsiljivi in samozavestni družini na prelepem otoku, kjer pa oba začenjata dobivati pomisleke.

In če to ni dovolj velika grožnja nepozabnemu praznovanju, so nenadoma ogrožena življenja vseh, saj prav vsi postanejo talci terorističnih piratov. ‘Dokler naju smrt ne loči’ dobi povsem nov pomen v tej komični in adrenalinski pustolovščini, kjer morata Darcy in Tom rešiti svoje ljubljene – če se prej ne pobijejo med seboj,« razkriva napovednik. Sicer sta bili premieri obeh filmov prvotno napovedani za jutri (četrtek), a je očitno nato prišlo do sprememb v programu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.