Naslovnica Gospodarstvo Vrhunska slovenska zasedba na svetovnem sejmu logistike

Vrhunska slovenska zasedba na svetovnem sejmu logistike

Avtor: Spletno Uredništvo

Od danes v Münchnu poteka Sejem Transport & Logistic. Gre za vodilni globalni sejem s področja logistike in spremljajočih dejavnosti, kjer se bo pod okriljem agencije Spirit Slovenija na skupnem razstavnem prostoru predstavilo 19 slovenskih podjetij in institucij, potekali pa bodo tudi številni obsejemski dogodki.

Vrhunska slovenska zasedba na svetovnem sejmu logistike

Slovenski sektor na najpomembnejšem sejmu logistično-transportne panoge v Münchnu (foto: Spirit Slovenija)  

 

Sejem Transport & Logistic, ki se v bavarski prestolnici Münchnu odvija vsako drugo leto, je namenjen svetovni predstavitvi storitev s področja tovornih transportnih sistemov, logističnih storitev, prevozništva, informacijskih tehnologij, intralogistike, sistemov za upravljanje skladiščenja ter identifikacije vozil. V zadnji izdaji se je leta 2017 je na sejmu predstavilo 2.162 razstavljavcev iz 62 držav, ogoeldalo pa si ga je več kot 60.000 obiskovalcev.

Letos svoje izdelke in storitve na sejmu predstavlja kar 19 slovenskih podjetij in institucij – Adria kombi, d. o. o., Centralog, d. o. o., Comark, d. o. o., Dars, d. d., Europacific, d. o. o., Express, pomorske storitve in špedicija d. o. o., Fining d. o. o., Globelink eg sol, podjetje za mednarodni transport, d. o. o., Globus, d. o. o., Intereuropa, d. d., Interservice, d. o. o., Luka Koper, d. d., Prigo d. o. o., Pišek & HSF logistics, d. o. o., Semenič transport d. o. o., Špedicija Goja, d. o. o., T. P. G. logistika, d. o. o., Unitransport, logistika in špedicija, d. o. o. in Združenje za promet pri GZS.

Gre za celovit pristop in predstavitev slovenske logistike na največjem logističnem sejmu, ki ga je letos agencija Spirit Slovenija še dodatno nadgradila. Tako bo na skupnem razstavnem prostoru vse dni potekalo zanimivo dogajanje. Danes je bil za tujo poslovno in strokovno javnost organiziran sprejem s predstavitvijo slovenske logistične panoge, na katerem bodo prisotni minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek ter predstavniki slovenske gospodarske diplomacije.

Jutri bo na sejmu sledil Luški dan in v četrtek še Slovenski logistično-transportni dan

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.