Naslovnica Trendi VOYO s sodobno aplikacijo za novejše pametne televizorje PHILIPS

VOYO s sodobno aplikacijo za novejše pametne televizorje PHILIPS

Avtor: Spletno Uredništvo

Pri medijski družbi Pro Plus, v katere ponudbo sodi tudi največji slovenski video-arhiv VOYO, so oznanili nekaj novosti. Slednje so namenjene predvsem lastnikom novejših televizijskih aparatov znamke PHILIPS.

VOYO s sodobno aplikacijo za novejše pametne televizorje PHILIPS

Novosti naj bi gledalcem prinesle še več ugodja (foto: PR Pro Plus)

 

Najbolj obsežen naročniški video na zahtevo v Sloveniji VOYO je pravkar predstavil novo aplikacijo za pametne televizorje PHILIPS z operacijskim sistemom Saphi Smart TV. Novost se ponaša s prenovljenim dizajnom, neizbežno izboljšano uporabniško izkušnjo ter z velikanskim arhivom, oziroma z več kot 5.000 televizijskimi vsebinami.

Aplikacija nudi večjo preglednost in dostopnost do vsebin. Sodobni nivo funkcionalnosti omogoča avtomatsko predvajanje epizod naprej, shranjevanje priljubljenih vsebin, hitro predvajanje risank, nadaljevanje z ogledom na drugih napravah, dovršen starševski nadzor, seznami priporočenih vsebin in upravljanje z naprednimi pametnimi ‘daljinci’.

»Aplikacija za televizorje Philips z operacijskim sistemom Saphi Smart TV, ki je lansirana na Smart TV-jih letnika 2017 in novejših, se tako pridružuje že razvitim aplikacijam VOYO za pametne televizorje LGWeb OS, Apple TV, Samsung Tizenter AndroidTV (SonyBravia, Sharp, Philips),« so zapisali v sporočilu za javnost medijske družbe Pro Plus.

Našteli so še nekaj tematskih sklopov, ki uporabnikom omogočajo nove izkušnje in sicer so to : VOYO serije, VOYO risanke (tudi sinhronizirane v slovenščino), VOYO originali (slovenske serije), VOYO izbrani (festivalski filmi, dokumentarci, evropske serije) ter. VOYO poglej v prihodnost (24-urna predpremiera POP TV produkcije).

Šesti tematski šport je VOYO šport, kjer so posebej omenjeni športni spektakli v živo. Ta sklop pa bo trenutno zagotovo malce omejen, ker je zaradi pandemije zamrl ves šport po svetu. Športnih spektaklov v živo pač v teh dneh ni in jih še nekaj časa tudi ne bo. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.