Naslovnica Trendi Vesolje živih mrtvecev se širi, vrača pa se tudi serija Fargo

Vesolje živih mrtvecev se širi, vrača pa se tudi serija Fargo

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek, 26. februarja se na televizijski program AMC vračata dve dobro znani seriji. Prva se imenuje ‘Živi mrtveci: Tisti, ki živijo’ in je del čedalje širšega ‘vesolja živih mrtvecev’, druga pa je serija ‘Fargo’, ki se vrača s peto sezono.
Vesolje živih mrtvecev se širi, vrača pa se tudi serija Fargo

Napovedna plakata za prihajajoči seriji (foto: IPPR/AMC)

Uvodna epizoda nove serije ‘Živi mrtveci: Tisti, ki živijo’ (originalno: ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ bo tudi v Sloveniji na televizijskem kanalu AMC doživela premiero 26. februarja ob 3. uri zjutraj. Predvajana bo namreč istočasno kot v ZDA, zato bo le v originalnem jeziku in brez podnapisov, nato pa bo zvečer istega dne ob 22. uri že moč videti tudi prvo ponovitev s slovenskimi podnapisi.

»’The Walking Dead: The Ones Who Live’ predstavlja epsko ljubezensko zgodbo dveh posameznikov, ki ju je zaznamoval spremenjeni svet in ju ločil z neustavljivo močjo. V seriji igrajo še Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate in Andrew Bachelor. Izvršni producenti serije so Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth, Brian Bockrath in Greg Nicotero,« razkriva napovednik.

Takoj po koncu ponedeljkove večerne ponovitve pa se bo na AMC ob 22.45 pričela tudi 5. sezone serije ‘Fargo’. Poleg glavne ženske vloge Juno Temple velja posebej omeniti še glavno moško vlogo, ki jo bo igral Jon Hamm (zvezda serije ‘Mad Men’). Zgodba se odvija v ZDA leta 2019, ko se Dorothy ‘Dot’ Lyon (Juno Temple) nepričakovano zaplete z oblastmi in se kar naenkrat spet znajde v vlogi, za katero je mislila, da jo je že pustila za seboj.

S PR službe programa AMC pa so razkrili še zanimivo podrobnost o širjenju vesolja živih mrtvecev in sicer se kmalu obetajo še 3 nove serije o živih mrtvecih – ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ (‘Živi mrtveci: Daryl Dixon’), ‘The Walking Dead: Dead City’ (‘Živi mrtveci: Mrtvo mesto’) in ‘The Walking Dead: Tales of the Walking Dead’ (Živi mrtveci: Zgodbe o živih mrtvecih).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.