Naslovnica Trendi Večerja za pet bo tokrat na podeželju

Večerja za pet bo tokrat na podeželju

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so najavili, da se po povratku oddaje ‘Galileo’ in kviza ‘Kolo sreče’ danes zvečer točno ob 21.18 pričenja še nov kuharski šov ‘Večerja za 5: Na deželi’. Pa tudi Teden z Juretom Godlerjem se vrača kmalu….
Večerja za pet bo tokrat na podeželju

Slikovni napovednik novega kulinaričnega šova (foto: PR Planet TV)

Na Planet TV se danes začenja nova kuharska oddaja, ki nosi naslov ‘Večerja za 5: Na deželi.’ Tokrat se bodo kuhanja lotili običajni ljudje, ki doslej niso bili v kategoriji znanih Slovencev. Ustvarjalci oddaje pravijo, da bodo obiskali osem od skupno dvanajstih slovenskih regij. Nova oddaja bo drevi prvič na sporedu točno ob 21 uri in 18 minut. V uvodni oddaji bo na vrsti Dob z okolico, svoje kuharske veščine pa bo pokazalo prvih pet udeležencev.

»Med njimi so gospodinja Marketa, študentka Maša, animator Luka, upokojenka Ani, ter socialna delavka Lena. Najlepše je, ko sosedje stopimo skupaj in se usedemo za isto mizo. Takrat se skuhajo najbolj slastne jedi in zakuhajo najbolj strastne debate. Tako boste v šovu lahko zagledali svojo sosedo, družinskega člana ali pa kakšnega znanca. Vsak teden se bo 5-članska druščina zbrala, si skuhala in si na koncu podala oceno,« so pojasnili s Planet TV.

Rdeča nit te serije oddaj bo podeželje. Obiskali bodo različne kraje tako da bodo gledali lahko izvedeli različnih krajih, lokalnih navadah in običajih ter uživali v lokalnih kulinaričnih specialitetah. Sicer Planet TV že prehajajo na jesensko programsko sceno. Tako sta se prejšnji teden vrnili oddaji ‘Kolo sreče’, ki jo vodita Klemen Bučan in Nataša Naneva, in oddaja Galileo z novim voditeljem Igorjem Krmeljem.

Kmalu, točen datum še očitno ni znan, pa se bo začela še nova sezona satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Voditelj oddaje Jure Godler, ki se je prejšnji mesec že pojavil na ekranih kot voditelj dobrodelnih izdaj kviza ‘Milijonar’, se bo s svojo ekipo kmalu vrnil še v tej znani zabavno-zajedljivi oddaji, da bi predvidoma ob vsakem koncu tedna ‘pohvalil’ delo politikov doma in po svetu. Jure pa se bo zagotovo obregnil še ob koga drugega, zakaj bi se lotil le politikov?

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.