Naslovnica Slovenija V ponedeljek je na vrsti praznik vseh zaljubljencev

V ponedeljek je na vrsti praznik vseh zaljubljencev

Avtor: Spletno Uredništvo
Dan vseh zaljubljencev se hitro bliža in Sv. Valentin že glasno trka na vrata. Obdarovanja se bodo sicer zvrstila v ponedeljek (14. februarja), velika večina trgovin po državi pa je že pripravila posebne priložnostne ponudbe.
V ponedeljek je na vrsti praznik vseh zaljubljencev

Najpomembneje je, da v ponedeljek slučajno ne pozabimo na darila (foto: pixabay.com)

Valentinovo je na vrsti že v ponedeljek, tako da bodo morali zaljubljenci v naslednjih dneh opraviti kakšen poseben nakup in svojim partnerjem pokazati, kako ogromno jim dejansko pomenijo. Sicer velja praznik krščanskega mučenca Sv. Valentina za najbolj romantičen praznik v letu, vseeno pa je iz leta v leto bolj poudarjen njegov komercialni vidik, zato je velika večina trgovin po Sloveniji že pripravila posebne ponudbe.

Običajno gredo ob tej priložnosti najbolj v promet rože, nakit in sladkarije, z malce domišljije pa se za najdražje osebe najde tudi marsikaj drugega. V mariborskem nakupovalnem centru Europarku so se kot običajno zadeve lotili na veliko in sicer bo tam od jutri (petka, 11. februarja) pa vse do ponedeljka (14. februarja) potekal pravcati ‘Valentinov sejem’, na katerem bo na voljo unikatna in pestra ponudba daril.

Poleg tega bodo lahko zaljubljenci na valentinovo svojo ljubezen lahko ovekovečili s priložnostno fotografijo v Big Bangovem foto kotičku, ki bo posebej zanje na voljo med 16. in 20. uro. Na sejmu pa bodo že od jutri na voljo tudi številne medene in čokoladne dobrote, sladka vinca in prefinjeni okusi gina, ročno izdelana darila, gospodinjska keramika, izdelki iz gline, tekstilni in leseni izdelki z ljubezenskimi motivi ter seveda unikaten nakit.

Veliko ponudbe bo s strani lokalnih proizvajalcev, podobno kot bodo lokalni tudi šopki rož Cvetličarne Park in posebna ponudba ‘Rose Box’. Podobno bo v naslednjih dneh tudi v vseh preostalih trgovskih centrih in trgovinah po vsej Sloveniji.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.