Naslovnica Trendi V kina prihaja deseti film franšize Igre lakote

V kina prihaja deseti film franšize Igre lakote

Avtor: Spletno Uredništvo
V sredo v slovenske kinematografe prihaja prva od dveh novosti tega tedna. Gre za film z naslovom ‘Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah’, ki je po vrsti že deseti film iz te znane franšize.
V kina prihaja deseti film franšize Igre lakote

Prizor z obema glavnima igralcema v prihajajočem filmu (foto: cineplexx.si)

V sredo (15. novembra) bo ob 19. uri na vrsti premiera filma ‘Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah”. Gre za deseti film iz te franšize, posnete po svetovni knjižni uspešnici pisateljice Suzanne Collins, zgodba pa je umeščena v čas 64 let pred prvim filmom. Gre torej za predzgodbo, ki poleg novih pogledov na svet ‘Iger lakote’ razkrije tudi življenje Corolanusa Snowa, preden se je spremenil v znanega zlobneža in tirana Panema.

»Zgodba sledi Coriolanusu Snowu, ki je mentor Lucy Gray Baird, predstavnici obubožanega 12. okrožja. Kljub začetni zadregi in razočaranju, Coriolanus začne verjeti, da imata z Lucy morda priložnost, da verjetnost zmage obrneta v svojo korist. Z mešanico svoje teatralnosti in novoodkrite politične modrosti, Snow in Lucy tekmujeta s časom, da bi preživela in odkrila, kdo je pevka in kdo je kača,« razkriva napovednik filma.

Glavni vlogi filma sta pripadli Rachel Zegler (Lucy Gray Baird) in Tomu Blythu (Coriolanus Snow), igrajo pa še Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, oskarjevka Viola Davis, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao in številni drugi. Za režijo je spet poskrbel Francis Lawrence (pred tem je bil že režiser vseh nadaljevanj trilogije ‘Igre lakote’), medtem ko sta scenarij spisala Michael Lesslie in Michael Arndt.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.