Naslovnica Trendi V kina prihaja akcijsko-pustolovski Uncharted

V kina prihaja akcijsko-pustolovski Uncharted

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo med filmskimi novostmi v slovenskih kinih tudi film ‘Uncharted’. Gre za akcijsko-pustolovski film, katerega scenarij je nastal po seriji priljubljenih video igric.
V kina prihaja akcijsko-pustolovski Uncharted

Film Uncharted se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo (foto: FB Unchatered)

Med filmskimi novostmi prihajajočega tedna bo v slovenskih kinih predvajan tudi film ‘Uncharted’. Gre za akcijsko-pustolovski film, katerega scenarij je nastal po seriji priljubljenih video igric. Kot se zelo redko zgodi, pa tokrat originalnega naslova niso prevedli v slovenski jezik. Tako je ime filma ostalo ‘Uncharted’, kar bi sicer v slovenščini pomenilo neznan oziroma neraziskan.

»Uncharted predstavlja občinstvu premetenega Nathana Draka in njegov prvi lov na zaklad z nabritim kolegom Victorjem Sullivanom – Sullyjem, Epski film, ki ga je navdihnila slavna serija videoiger, sledi Natu in Saullyju po vsem svetu na nevarnem lovu za ‘največjim doslej še neodkritim zakladom’, obenem pa tudi po različnih sledeh, ki utegnejo pripeljati Nata do davno izgubljene brata,« razkriva filmski napovednik.

Režiser te najnovejše spektakularne avanturistične filmske produkcije je bil Ruben Fleischer, kot scenarista sta se potrudila Art Marcum Matt Holloway in Rafe Judkins, osrednje vloge v filmu pa so odigrali Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabriell ter tudi Antonio Banderas. Film Uncharted bo v slovenskih kinematografih distribuirala družba Con film d.o.o.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.