Naslovnica Trendi V kina prihaja akcijski spektakel John Wick 4

V kina prihaja akcijski spektakel John Wick 4

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo osrednja filmska novost v slovenskih kinodvoranah četrti film franšize John Wick. Akcijski spektakel s Keanujem Reevesom v glavni vlogi bo za nekaj let zadnji iz te serije filmov, njegova premiera pa bo že jutri.
V kina prihaja akcijski spektakel John Wick 4

Keanu Reeves bo tokrat v akciji na treh kontinentih (foto: Blitz Slovenija)

V slovenske kinodvorane z jutrišnjo premiero prihaja za mnoge težko pričakovani akcijski triler ‘John Wick 4’ (originalno ‘ John Wick: Chapter 4’), ki bo nato v redni programski ponudbi od četrtka dalje. V glavnih vlogah bodo poleg prvega zvezdnika Keanuja Reevesa še nepogrešljivi Laurence Fishburne, pa tudi Lance Reddick, Donnie Yen in Ian McShane, medtem ko je za režijo poskrbel Chad Stahelski.

»John Wick odkrije način, kako premagati Veliko mizo. Toda preden si lahko prisluži svobodo, se mora Wick soočiti z novim sovražnikom in močnimi zavezništvi po vsem svetu ter silami, ki stare prijatelje spreminjajo v sovražnike. Dogajanje v novem filmu se odvija po celem svetu in prinaša natančno koreografirano akcijo posebne vrste,« razkriva napovednik obsežnega akcijskega spektakla, ki ga distribuira podjetje Blitz Slovenija.

Wick bo namreč v iskanju najmočnejših ‘igralcev’ kriminalnega podzemlja moral na pot po svetu in tako se film dogaja na atraktivnih lokacijah v New Yorku, Parizu, Osaki in Berlinu. Sicer naj bil bi bil četrti film franšize John Wick tudi zadnji za nekaj časa. To je potrdili celo sam režiser, ki pa je hkrati dodal, da se lahko po nekaj letih stvari spremenijo. Reeves naj bi sicer rad sodeloval pri franšizi, dokler bo le-ta uspešna.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.