Naslovnica Trendi V drugi sezoni bi Bojan rad dobil Emo nazaj

V drugi sezoni bi Bojan rad dobil Emo nazaj

Avtor: Spletno Uredništvo

Kot so že pred časom napovedali z največje slovenske televizijske videoteke VOYO, bo 18. decembra startala druga sezona humoristične serije ‘Lajf je tekma’. Glavna lika Ema in Bojan sta se na koncu prve sezone razšla, sedaj pa bi rad Bojan dobil Emo nazaj…

 V drugi sezoni bi Bojan rad dobil Emo nazajRahlo zmedeni Bojan in navijaško razpoložena strokovna komentatorja (foto: PR PRO Plus)

V petek 18. decembra se pričenja druga sezona humoristične serije ‘Lajf je tekma’. Tega dne se bodo namreč na največjem slovenskem televizijskem arhivu VOYO pojavili prvi posnetki novih delov serije, v kateri se življenje glavnih junakov odvija kot športni dogodek, ki ga sproti opisujeta strokovna komentatorja. Tudi druga sezona serije obeta veliko zabave, saj se bo Bojan trudil ponovno osvojiti srce Eme, s katero se je razšel na koncu prve sezone.

»Se še spomnite prikupno zmedenega Bojana, čigar življenje se znajde pod drobnogledom športnih komentatorjev? Voranc Boh bo v glavni vlogi znova postavljen pred številne življenjske izzive, ki jih bosta spremljala komentatorja Erik in Miran, Anže Zevnik in Luka Cimprič. Bojan še vedno ni prebolel Eme, po bolečem razhodu se je zjokal, saj mu je to razmerje od dosedanjih pomenilo največ in odloči se, da bo na vse načine poizkusil to romanco oživeti,« razkriva napovednik.

Bojan ima seveda za drugo sezono vnaprej skrbno pripravljen strateški načrt, kako pridobiti svoje nekdanje dekle Emo nazaj. Njegove bolj ali manj vrhunske napadalne in obrambne ‘akcije’ pa bosta nadvse navdihnjeno komentirala posebna komentatorja Erik in Miran. Seriji se bo pridružila še cela vrsta znanih slovenskih igralskih akterjev, kot so Ula Furlan, Tines Špik, Tilen Artač, Jonas Žnidaršič, Beti Strgar, Vida Cvar…

Sicer pa naj bi že uvodna epizoda druge sezone postregla s tremi zelo zabavnimi temami. Prva se glasi, ‘kako ne razočarati Bojanove nove punce’, druga je ‘taborjenje’ in tretja ‘golo kopanje’. Smeh je očitno zagotovljen.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.