Naslovnica Trendi Usodna privlačnost je nova serija SkyShowtime

Usodna privlačnost je nova serija SkyShowtime

Avtor: Spletno Uredništvo
Ponudnik televizijskih in spletnih vsebin SkyShowtime je pred kratkim napovedal datum začetka predvajanja nove originalne serije z naslovom ‘Fatal Attraction ‘. Serija, v kateri glavni vlogi igrata Joshua Jackson in Lizzy Caplan, bo z osmimi epizodami na voljo od 22. maja dalje.
Usodna privlačnost je nova serija SkyShowtime

Napovedni plakat prihajajoče serije ‘Usodna privlačnost’ (foto: Mediji Msl)

Družba SkyShowtime se vse bolj uveljavlja na trgu pretočnega predvajanja televizijsko-spletnih vsebin v Evropi, saj na stari celini že deluje na več kot 20 trgih. Zato jo danes uporablja že več kot 90 milijonov gospodinjstev, vsaj tako trdi družba. S SkyShowtime so t dni najavili, da se 22. maja pričenja nova TV-serija ‘Fatal Attraction’ (slov. ‘Usodna privlačnost’), ki jo soproducirata Paramount Television Studios in Amblin Television, štela pa bo osem delov.

»Fatal Attraction na poglobljen način preoblikuje klasični psihoseksualni triler in enega ključnih gradnikov kulture 80. let preteklega stoletja. Nova serija bo skozi prizmo sodobnega odnosa do močnih žensk, osebnostnih motenj in prisilnega nadzora raziskovala usodno privlačnost ter brezčasno tematiko zakona in nezvestobe. V seriji igrata Joshua Jackson kot Dan Gallagher in Lizzy Caplan kot Alex Forrest,« med drugim razkriva napovednik serije.

Vsekakor pa velja dodati, da je bil že leta 1987 posnet film z identičnim naslovom, enakimi liki in zelo podobno zgodbo. V  filmu ‘Fatal attraction’ glavne vlogo igrajo Michael Douglas, Glenn Close in Anne Archer. Film je bil leta 1988 nominiran kar za 6 Oskarjev, osvojil pa je nagrade ASCAP, BAFTA, People’s Choice, Golden Screen ter bil nominiran tudi za nagrade Grammy, Zlati globus, Saturnin Eddie.

Tako bo pred pričetkom predvajanja največje vprašanje, ali bo nova serija lahko prišla vsaj blizu kakovostnega nivoja tega izjemno uspešnega istoimenskega filma?

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.