Naslovnica Trendi Tri nove tematske oddaje na POP TV

Tri nove tematske oddaje na POP TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe PRO PLUS so oznanili, da v kratkem na POP TV prihajajo kar 3 nove oddaje. Trije znani voditelji bodo tako z nasveti o zdravju, modi in lepot ter urejanju domov in vrtov. Nove oddaje so vsebinsko povezane s prepoznavnimi spletnimi portali PRO Plusa vizita.si, zadovoljna.si ter dominvrt.si.
Izkušeni televizijski voditelj Taiji Tokuhisa (foto: Ana Gregorič / PR PRO Plus)

Prva novost je ta, da bo v novem nizu oddaj ‘Nasmeh zdravju’ urednica in hkrati voditeljica oddaje Anja Markovič. Ljubiteljica narave, športa in uravnotežene prehrane bo od 27. marca dalje na programu POP TV-ja vsako soboto ob 17.55. Že ob dan pred tem pa bo oddaja premierno že na voljo v spletenem arhivu VOYO. Podrobne informacije o oddajah in nasvetih o zdravju pa bodo na voljo tudi na tematskem portalu Vizita.si.

Druga novost se tiče oddaje ‘Zadovoljna’, katere vodenje in soustvarjanje so zaupali Niki Abrožič Urbas. Nika je znana strokovnjakinja za modo in lepoto, njena nova oddaja pa bo od 28. marca na programu vsako nedeljo ob 17.10. Že ob sobotah si bo moč oddajo, v kateri bo poudarek na vrhunski estetiki, vnaprej ogledati na programu VOYO. Poleg tega pa bodo vsi nasveti, triki in trendi podrobno obravnavani tudi na portalu zadovoljna.si.

Tretja in še najbrž največja novost pa je ta, da vodenje oddaje ‘Dom in vrt’ prevzema voditelj, maneken in fotomodel Taiji Tokuhisa. V novi oddaji bo govora o urejanju bivalnih prostorov, arhitekturi, kreativnih rešitvah, vrtnarjenju in raznih (p)opravilih. Start oddaje bo v soboto, 27. marca, ob 18.25. Enako kot velja za ostali dve POP TV novosti, bo tudi ta oddaja že dan pred tem na voljo tudi na VOYO, vsi detajli pa bodo objavljeni na spletnem mestu dominvrt.si.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.