Naslovnica Gospodarstvo Tretja konferenca internega komuniciranja KIK

Tretja konferenca internega komuniciranja KIK

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri se bo ob 9. uri v ljubljanskem Tehnološkem parku pričela tretja konferenca internega komuniciranja, ali na kratko KIK. Govora bo predvsem o mednarodnih trendih, domačih praksah, odnosih med zaposlenimi in prodornih idejah, konferenca pa bo razdeljena na poslovno, strokovno in sekcijo ‘Zlata nit’.
Tretja konferenca internega komuniciranja KIK

Prizor z ene od prvih dveh izvedb Konference internega komuniciranja KIK (foto: Andrej Križ/Mediade)

Znano je, da je dobra medsebojna komunikacija ključna za boljše delovanje vsakega podjetja, primerno visok nivo zavzetosti zaposlenih pa je prav tako ključen na poti do poslovnih uspehov. Čeprav se v mnogih podjetjih tega tudi dobro zavedajo, se področju komuniciranja marsikje sploh ne posvečajo. Vseeno pa je potrebno interno komunikacijo spodbujati, načrtovati in negovati, zato je pred leti nastala zamisel o strokovni konferenci KIK.

KIK je kratica za konferenco internega komuniciranja, ki bo tokrat na vrsti že tretjič. Pričela se bo jutri (v četrtek, 20. aprila) ob 9. uri v ljubljanskem Tehnološkem parku in bo po programu trajala vse do 15.45. KIK bo letos tematsko razdeljen na tri segmente. V poslovnem delu bo govora o krepitvi ozaveščenost vodilnih kadrov o ključni vlogi internega komuniciranja v podjetjih in sorodnih organizacijah.

V strokovnem delu bodo predstavljene dobre prakse internega komuniciranja in znamčenja delodajalcev – tako imenovani ’employer branding’, tretja sekcija ‘Zlata nit’ pa bo posvečena vodjem, managerjem, direktorjem, kadrovnikom in internim komunikatorjem. Svoje izkušnje bodo delili najboljši zaposlovalci leta po metodologiji istoimenskega projekta Zlata nit, ki ga sicer vodi medijska hiša Dnevnik.

»Med govorci in predstavniki dobrih praks bodo Marko Podgornik Verdev, direktor podjetja Mikro+Polo, prejemnik priznanja Vključi.Vse 2022, Irena Intihar, direktorica razvoja kadrov v Automatic servis, Primož Zelenšek, soustanovitelj in direktor podjetja Chipolo ter mladi manager 2022, Tatjana Jelenc, vodja marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju LOTRIČ Meroslovje, ter Igor Bubenik, ESG manager družbe Corwin,« so še napovedali organizatorji letošnje KIK konference.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.