Naslovnica Trendi Tessa in Hardin se vračata s petim in zadnjim filmom

Tessa in Hardin se vračata s petim in zadnjim filmom

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinematografih obeta ena novost in sicer gre za zaključek dramatično-romantične franšize ‘Prvič’, ki nosi naslov ‘Prvič po vsem’.
Tessa in Hardin se vračata s petim in zadnjim filmom

Cel svet se sprašuje, ali se bosta Tessa in Hardin končno spet približala (foto: cineplexx.si)

Pojutrišnjem, v četrtek, 14. septembra 2023 bo v slovenskih kinodvoranah na sporedu peti in obenem zadnji del svetovnega filmskega fenomena, ki se imenuje ‘Prvič’. Prva filmska produkcija iz te franšize romantičnih dram je v kinematografe po svetu vstopil leta 2019, nato pa so se vsi ostali filmi vrstili z enoletnim premorom. Tega ritma se drži tudi zaključek franšize ‘Prvič’, ki se imenuje ‘Prvič po vsem’.

Tudi tokrat sta ponovno v glavnih vlogah Tessa in Hardin, pa čeprav živita ločeni življenji in je Hardin brez Tessine vednosti objavil svojo knjigo, v kateri se je dotaknil veliko njunih osebnih zadev. “Osamljen v Angliji, se Hardin potopi v alkohol in v druge škodljive navade, poleg tega pa trpi še zaradi pisateljske blokade. Hardin se kmalu zave, da je edini način, da napreduje v življenju in mogoče osvoji Tesso nazaj ta, da popravi krivice, ki jih je naredil v preteklosti.

Odloči se, da bo odpotoval na Portugalsko in obiskal Natalie – žensko, s katero je v preteklosti grdo ravnal. Medtem se Landon in Nora v ZDA pripravljata na prihajajočo poroko, na kateri bosta prisotna tudi Tessa in Hardin,” razkriva napovednik filma. Glavne vloge igrajo Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Josephine Langford, Stephen Moyer, Mimi Keene in Benjamin Mascolo, režiserka pa je Castille Landon.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.