Naslovnica Trendi Tekmovanje z Lego kockami, šov Vražje dame in maraton Jamesa Bonda

Tekmovanje z Lego kockami, šov Vražje dame in maraton Jamesa Bonda

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnje programske novosti na Planet TV se nanašajo na novo oddajo Lego Masters, na nov resničnostni šov Vražje dame in na nedeljske večerne filme, ki jih bo v mesecu oktobru zaznamoval najbolj znani tajni agent vseh časov – James Bond.
Oddajo Lego Masters bodo najbrž spremljali vsi, ki so po duši vsaj še malce otroci (foto: PR Planet TV)

V soboto, 2. oktobra, se na Planet TV pričenja oddaja ‘Lego Masters’. Gre za tekmovanje navdušencev nad legendarnimi Lego kockami, ki se bodo pomerili v izzivih, v katerih bodo morali sestaviti izvirno stvaritev iz kock. Gre za originalno oddajo, kjer bodo udeleženci morali uporabljati domišljijo, umetniško žilico in biti hkrati tudi dovolj hitri, saj bo čas za postavitev stvaritev omejen.

Voditelj oddaje Lego Masters bo igralec in komik Will Arnett, sodnika bosta oblikovalca Amy Corbett in Jamie Berard iz podjetja Lego Group, napoveduje pa se tudi več posebnih gostov. Oddaja bo na sporedu vsako soboto in tudi vsako nedeljo ob 17. uri. Druga novost Planet TV je resničnostni šov ‘The Real Housewives Slovenija’, ozirom ‘Vražje dame’, kot so poimenovali slovensko verzijo oddaje.

V Vražjih damah bodo gledalci lahko občudovali 6 šest temperamentnih in samostojnih dam med njihovimi vsakdanjimi opravili, skupnimi večerjami in zelo odkritimi pogovori. Ta šov bo na vrsti vsako soboto ob 20.45. Zadnja programska novost pa se tiče nedeljskih večerov. V mesecu oktobru se na ekrane vrača najbolj znani tajni agent vseh časov – James Bond. Agent 007 bo oktobra na Planetu nastopil kar v 10 filmih.  

»Ciklus filmov agenta 007 se v nedeljo ob 19. uri začne s filmom ‘Dr. No’, ob 21.15 pa bo na sporedu film ‘Vse in še svet’. Naslednje štiri nedelje v oktobru se bodo zvrstili še filmi ‘Iz Rusije z ljubeznijo’, ‘Umri kdaj drugič’, ‘Goldfinger’, ‘Casino Royale’, ‘Operacija Grom’, ‘Kvantum sočutja’, ‘Samo dvakrat se živi’ in ‘Skyfall’,« so pojasnili na Planet TV in dodali, da se bo serija filmov z Jamesom Bondom nadaljevala tudi v mesecu novembru.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.