Naslovnica Trendi Ta teden nova poroka na prvi pogled in tudi nova turška serija

Ta teden nova poroka na prvi pogled in tudi nova turška serija

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV je napovedal novo turško melodramatično serijo. Imenuje se ‘Odvetnica za ločitve’, pričela se bo v sredo 11. januarja in bo nato na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri. Zgodba govori o priznani odvetniški družini, katere članice in člani imajo sami veliko težav z zvestobo – do partnerjev, do družine in do podjetja.
Ta teden nova poroka na prvi pogled in tudi nova turška serija

Ljubezen je slepa, pravijo – a nekateri najbrž pretiravajo tudi na tem področju  (foto: PR Planet TV)

Pojutrišnjem (torek, 10. januarja) se na Planet TV končuje nadaljevanka ‘Moja hči’, že dan zatem pa se pričanja nova turška nanizanka, ki so jo za slovensko tržišče poimenovali ‘Odvetnica za ločitve’, na sporedu pa bo od ponedeljka do petka ob 17. uri. Sicer je turški naslov ‘Evlilik Hakkinda Her Sey’, kar v prevodu pomeni ‘Vse o poroki oz. Vse o zakonu’, čeprav je serija priredba britanske nadaljevanke z naslovom ‘The Split’, kar v prevodu pomeni ‘Razcepitev’ (oz. razdelitev).

Ne glede na prevajalske mutacije naslova bo v glavni vlogi Azre zaigrala turška igralka Gokce Bahadir (ki so jo gledalci na Planet TV lahko v preteklosti že spremljali v seriji ‘Maščevanje v visokih petah’), ki se ji v tej nadaljevanki življenje nenadoma povsem postavi na glavo. »Serija spremlja najboljšo odvetniško pisarno za ločitve v Istanbulu, ki je hkrati tudi družinsko podjetje, skupaj s svojima hčerama pa ga vodi priznana odvetnica Colpan Cevher.

A nato njena najstarejša hči Azra zapusti pisarno in se pridruži konkurenci. Njena trmasta sestra Sanem, prav tako odvetnica, ostane pri mami, medtem ko se najmlajša sestra Gunes ne ukvarja s pravom. Zadeve se še bolj zapletejo, ko se 25 let po tem, ko je pobegnil z varuško, znova vrne njihov oče in zahteva svoj delež podjetja, Azrino urejeno življenje pa se obrne na glavo, ko izve, da ji je sedanji mož, prav tako ločitveni odvetnik, nezvest,« razkriva zgodba serije.

Že jutri (ponedeljek, 9. januar) pa se na Planet TV pričenja tudi nova, že 11. sezona ljubezenskega eksperimenta ‘Poroka na prvi pogled: ZDA’. Tokrat bodo nove kandidate in kandidatke za ‘poroko na slepo’ (vsi sodelujoči bodo namreč svojega zakonca spoznali šele pred oltarjem) gostili v New Orleansu, oddaja pa bo na sporedu ponedeljka do petka ob 21. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.