Naslovnica Trendi Ta konec tedna dve večerni filmski premieri na Planet TV

Ta konec tedna dve večerni filmski premieri na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Po izteku božično-novoletne praznične televizijske sheme se na slovenskih televizijskih postajah že vrstijo uvodne novosti novega programskega obdobja. Tako bosta ta konec tedna na Planet TV na sporedu dve filmski premieri.
Ta konec tedna dve večerni filmski premieri na Planet TV

Prizor iz filma ‘Labirint: Zaton’ (foto: PR planet TV)

V soboto (22. januarja) se na Planet TV že ob 19.45 pričenja prve od obeh premier tega konca tedna. Gre za komedijo ‘Miza št. 19’ (originalni naslov je ‘Table 19’). Zgodba govori o Eloise (Anna Kendrick), ki naj bi bila prvotno častna družica na poroki svoje prijateljice, a so ji to vlogo odvzeli, ker jo je njen dotedanji fant, ki je hkrati nevestin brat in tudi njena poročna priča, tik pred poroko zapustil.

»Eloise sklene kljub temu priti na poroko, saj je bila povabljena in nenazadnje gre za njeno najboljšo prijateljico. Posadijo jo za zloglasno mizo št. 19 v ozadju, skupaj z drugimi nezaželenimi gosti: mladoletnimi čudaki, družbenimi neprilagojenci in povabljenci iz gole vljudnosti, za katere si nihče ni mislil, da se bodo tam tudi v resnici prikazali,« pravi napovednik. Eloise pa nato za mizo št. 19 ugotovi, da se ljubezen velikokrat pojavi prav tedaj, ko jo resnično najmanj pričakujemo.

Poleg nominiranke za Oskarja Anne Kendrick v filmu igra še Lisa Kudrow (serija Prijatelji), Craig Robinson (The Office), Margo Martindale (Deklina zgodba) in še druga nominiranka za Oskarja June Squibb. V nedeljo zvečer pa ob 20.45 na Planet TV sledi še filmska premiera meseca in sicer gre za znanstveno-fantastično-akcijski triler ‘Labirint: Zaton‘ (orig. ‘Maze Runner: The Death Cure’), ki je tretji in obenem zaključni del trilogije Labirint.

»Osrednji lik Thomas tokrat svojo skupino pobeglih Jasnikov popelje na njihovo poslednjo in najbolj nevarno odpravo. Da bi rešili svoje prijatelje, morajo vdreti v legendarno Poslednje mesto, labirint pod nadzorom organizacije ZLOBA, ki se utegne izkazati za najbolj smrtonosni labirint doslej. Vsakdo, ki bo prišel ven živ, bo dobil odgovore na vprašanja, ki si jih Jasniki zastavljajo že od trenutka, ko so sploh prispeli v labirint,« razkrivajo s Planet TV.

V filmu, ki je od začetka predvajanja v kinih leta 2018 v blagajne prinesel skoraj 300 milijonov dolarjev, igrajo Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito in nominiranka za oskarja Patricia Clarkson.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.