Naslovnica Trendi Sveže novosti v ponudbi platforme SkyShowtime

Sveže novosti v ponudbi platforme SkyShowtime

Avtor: Spletno Uredništvo
 S pretočne storitve SkyShowtime so ponovno napovedali nekaj novosti, ki bodo na voljo v njihovi ponudbi v oktobru. Od danes pa je že na voljo nova serija’ Poker face’.
Sveže novosti v ponudbi platforme SkyShowtime

Napovedni plakat za prihajajočo serijo Yellowjackets (foto: Agencija MSL/SkyShowtime)

Prvi dve epizodi serije ‘Poker Face’ sta na SkyShowtime od danes že na voljo za pretočno predvajanje, nove epizode pa bodo nato sledile vsak petek. Serija ‘Poker Face’ je 10-delna detektivska nanizanka o Charlie Cale (Natasha Lyonne), ki ima izjemno sposobnost, da lahko ugotovi, kdaj kdo laže. »V svojem Plymouthu Barracuda se odpravi na pot in na vsakem postanku naleti na nove like ter nenavadne zločine, ki jih preprosto mora rešiti.

Serija je na portalu Rotten Tomatoes požela pohvalne kritike ter prejela 98-odstotno oceno in dobila oznako ‘sveže’ (fresh),« so razkrili s SkyShowtime. Tudi za mesec oktober pa se že napovedujejo novosti. Prva bo serija ‘The Family Stallone’, v kateri bodo kamre vstopile v dom nominiranca za Oskarja Sylvestra Stalloneja, njegove žene Jennifer Flavin Stallone in njunih treh hčera Sophie, Sistine in Scarlet.

Tako bodo gledalci lahko od blizu spremljali v življenje še ene od najslavnejših hollywoodskih družin, podobno so kot pred časom spremljali dogajanje v družinah Osbourne in Kardashian. Druga novost prihajajočega meseca bo španska izvirna serija ‘Fleeting Lies’. »Lucío (Elena Anaya) mesec dni pred poroko in tik pred imenovanjem za direktorico podjetja izda Santi (Quim Gutiérrez), njen tekmec za napredovanje.

Lucío obtožijo industrijskega vohunjenja in jo brez pomisleka odpustijo. Nenadoma Lucíino življenje preplavi negotovost in znajde se pred velikim izzivom: dokazati svojo nedolžnost in se posledično izogniti ječi.  Da bi lahko še naprej preživljala svojo družino, se poda na pot nezakonitih dejavnosti, hkrati pa pred njo skriva, kaj se je zgodilo. Laži bodo postajale vse bolj nevzdržne, njeno življenje pa vse bolj zapleteno,« razkriva napovednik.

Na SkyShowtime Slovenija oktobra prihaja tudi serija ‘Yellowjackets’, ki je mešanica zgodbe o preživetju, psihološke grozljivke in drame o odraščanju. Serija govori o ekipi srednješolskih nogometašic, ki globoko v odročni divjini (ne)srečno preživijo letalsko nesrečo, posledice pa ostanejo tudi veliko let kasneje. Prva sezona serije, ki je bila nominirana za nagrado Emmy, bo premierno predvajana 14. oktobra, druga sezona pa bo na voljo od 28. oktobra dalje.

Poleg tega se bo prihodnji mesec začela serija ‘Special Ops: Lioness’, ki je bila posneta po resničnem programu ameriške vojske. Joe (Zoe Saldaña) se kot operativka Cie trudi uskladiti zasebno in poklicno življenje, dela pa za program Lioness, ki nadzorujeta Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) in Donald Westfield (Michael Kelly). Tam rekrutirajo tudi agresivno marinko Cruz (Laysla De Oliveira) in vojna proti terorizmu se nadaljuje…

Oktobrska novost bo tudi serija ‘The Winner’. Gre za češko-slovaško komedijo o predsedniku vlade Viktorju Hudáku (Ady Hajdu), ki konča svojo politično kariero in se vrne v vsakdanje življenje. A doma ugotovi, da so njegova žena in hčerke veliko strašnejše od vseh političnih nasprotnikov, s katerimi se je srečeval v svoji karieri.

Edina filmska novost prihodnjega meseca pa bo film ‘Tar’, v katerem dvakratna dobitnica Oskarja Cate Blanchett igra glavno vlogo v drami, ki jo je napisal in režiral trikratni nominiranec za Oskarja Todd Field.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.