Naslovnica Slovenija STO in Zlati boben ponovno iščeta kreativce

STO in Zlati boben ponovno iščeta kreativce

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija (STO) in organizatorji festivala Zlati boben ponovno vabijo kreativce, mlajše od 30 let iz 57 držav, da sodelujejo v tekmovanju za najbolj kreativni poster na letošnjem jesenskem festivalu in sicer na temo Slovenija, dežela čistih in zdravih vod.

STO in Zlati boben ponovno iščeta kreativce Hotel Slovenija sredi Portoroža bo oktobra prizorišče prestižnega mednarodnega oglaševalskega festivala Zlati boben (foto: SJ)

 

Cilj letošnjega tekmovanja, ki sta ga s skupnimi močmi pripravila Slovenska turistična organizacija (STO) in organizatorji festivala Zlati boben, je dvigniti prepoznavnosti Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije, ki omogoča edinstvena doživetja. Vsa prijavljena dela bodo razstavljena na ogled mednarodni festivalski strokovni javnosti, nakar bo avtor najboljše kreativne rešitve nagrajen s 3.000 euri. Vsa dela, ki bodo pravočasno prispela v ‘Tekmovanje mladih bobnarjev’, pa bo ocenjevala petčlanska žirija.

Predsedniku Davidu Rolfeju, izvršnemu podpredsedniku in direktorju integrirane produkcije pri BBDO New York se bodo kot člani komisije pridružili še Boogie (fotograf, ki deluje med ZDA in Srbijo), Milka Pogliani (kreativna svetovalka in nekdanja predsednica Evropskega kreativnega sveta za Evropo, Bližnji vzhod in Azijo, predsednica ter izvršna kreativna direktorica, McCann Wordgroup Italija), Martin Ježek (vodja strateško-kreativnega in oddelka za podatkovne baze pri MSL Kindred na Češkem), in Ana Savšek (vodja vsebinskega marketinga pri STO).

Že 26. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben bo letos potekal pod sloganom ‘Kreativnost pogajanja spremembe’ (Creativity 4 Change), s katerim se pozornost usmerja k oglaševanju za boljši jutri. Festival bo na vrsti med 17. in 18. oktobrom 2019 v portoroškem Hotelu Slovenija. Prijava del v tekmovalni program festivala je mogoča do 13. avgusta, do takrat pa bodo udeleženci lahko koristili tudi letos še posebej ugodno ponudbo za ‘zgodnje ptice’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.