Naslovnica Magazin Start vseslovenske digitalne kampanje za dopustovanje v Sloveniji

Start vseslovenske digitalne kampanje za dopustovanje v Sloveniji

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija (STO) je prek svojih družbenih omrežij začela z vseslovensko motivacijsko kampanjo ‘ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija.’ prek katere vabi k dopustovanju in odkrivanju skritih kotičkov Slovenije ter delitev vtisov prek ključne besede #mojaslovenija. Kampanja poteka v sodelovanju s turističnim gospodarstvom, destinacijami, ključnimi institucijami slovenskega turizma, produktnimi združenji, ambasadorji, bolj ali manj vplivnimi posamezniki in mediji.

Start vseslovenske digitalne kampanje za dopustovanje v SlovenijiZakaj bi letos dopustovali drugje, ko si med množico slovenskih naravnih lepot zagotovo še nismo ogledali prav vseh (foto: postojnska-jama.eu)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) je prav sedaj, ko se v državi sproščajo številne omejitve zadnjih dveh mesecev, v sodelovanju številnimi strukturami iz segmenta slovenskega turizma pričela s kampanjo ‘ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija.’ Naslov kampanje je s pravopisnega vidika vsaj nenavaden, če že ne kar sporen, morda pa bo z vidika marketinga prav zato prej padel v oči in tudi dosegel svoj namen.

»Sedaj, ko nastanitve in drugi ponudniki odpirajo svoja vrata, želimo prebivalce Slovenije kot prve goste povabiti na počitnice v Slovenijo, na odkrivanje in spoznavanje svoje države. Prav to je sporočilo, ki ga na STO sporočamo s kampanjo ‘ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija.’ Gre za priložnost, da svojo državo še bolje spoznamo, da spoznamo njeno zgodovino, kulturo in številne zgodbe v destinacijah po vsej Sloveniji.

V Sloveniji smo vrsto let razvijali turizem na trajnostni način in zato si je priboril ugled kot zelen, odgovoren in varen in ravno to je sedaj tista dobra popotnica na poti v okrevanje. Zagotavljanje prijetne in hkrati varne izkušnje je osnovna naloga slovenskega turizma, srčni ljudje bodo poskrbeli za edinstvena doživetja. Zdaj je idealni čas za počitnice v Sloveniji,« je med drugim povedala Mag. Maja Pak, direktorica STO.

STO poziva prebivalce Slovenije na dopustovanje na domačih tleh prek ključne besede #mojaslovenija in sicer prek vseh družbenih omrežij I Feel Slovenia, na posebni pristajalni strani spletne strani slovenia.info ter v za to posebej pripravljenih novicah. Sporočila bodo delili tudi vsi partnerji, ki sodelujejo pri kampanji. Pripravili so tudi poseben promocijski video v sodelovanju s priznanim slovenskim fotografom Cirilom Jazbecem in sodelavci.

»Video je tudi poziv k optimizmu, skrbi za lokalno in domače ter medsebojni solidarnosti ter izpostavlja zaposlene v slovenskem turizmu, ki s pristno prijaznostjo in srcem še naprej gostom želijo nuditi varni in prijetni oddih,« so še sporočili s STO in dodali, da so za vse, ki želijo uporabljati komunikacijsko platformo Moja Slovenija, v sredo, 20. maja, ob 13. uri pripravili krajši webinar oz. usposabljanje na temo uporabe enotnih vizualov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.