Naslovnica Trendi Start novih sezon oddaj Kaj dogaja, Joker in Avtomobilnost

Start novih sezon oddaj Kaj dogaja, Joker in Avtomobilnost

Avtor: Spletno Uredništvo
Na TV Slovenija se je za prihodnje dni nabralo precej programskih novosti. Tako se ta konec tedna s pričetkom jeseni  vračajo satirična oddaja ‘Kaj dogaja’, kviz ‘Joker’ in pa tudi oddaja ‘Avtomobilnost’.
Start novih sezon oddaj Kaj dogaja, Joker in Avtomobilnost

Mario Galunič bo še naprej vodil popularni kviz Joker (foto: RTV Slovenija/Adrian Pregelj)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija je najprej spomnila, da se v soboto (23. septembra) ob 20. uri na program TV SLO 1 vrača nova sezona kviza ‘Joker’. Tekmovalke in tekmovalci se bodo na poti do mikavne glavne nagrade – 20.000 evrov ponovno preizkusili v dvanajstih vprašanjih s področja znanja in poskušali izkoristili svojo srečo v igri z jokerji. To bo že deseta, jubilejna sezona kviza, ki ga vodi Mario Galunič.

Takoj po koncu kviza pa se vrača tudi satirično-zabavna oddaja ‘Kaj dogaja’. Ob 21. uri bosta voditelja Tilen Artač in Alenka Marinič prav tako na 1. programu TV Slovenija seznanila z najbolj pomembnimi novicami iz tujega in domačega političnega parketa. Za viške oddaje bodo skrbeli magister komedije Admir Baltić, muzikantavtor Rober Petan, telenovela Palomar, Jernej Celec in Igor Bračič z rubriko Mala terasa.

V nedeljo (24. septembra) pa bo 22. uri na TV SLO 2 na sporedu uvodna oddaja nove sezone oddaje ‘Avtomobilnost’. Voditelj in avtor oddaje David Urankar bo s sodelavci in z gosti poskrbel za nove zgodbe s področja sodobnih tehnologij, prometne varnosti, ekologije in trendov v svetu avtomobilizma. Jesen obeta številne pogovore z zanimivimi tujimi in domačimi strokovnjaki, ki prihajajo iz različnih področji avtomobilske ter širše prometno-mobilnostne industrije.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.