Naslovnica Trendi Spomladi se vrača slovenska verzija Poroke na prvi pogled

Spomladi se vrača slovenska verzija Poroke na prvi pogled

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so najavili, da se kmalu vrača resničnostni šov, oziroma ljubezenski eksperiment ‘Poroka na prvi pogled’. Pogumnim ženinom in nevestam, ki se bodo prvič videli šele na poročni dan, bodo tokrat ob strani stali psiholog Timotej Strnad ter psihoterapevtki Barbara Sarić in Alja Fabjan.
Spomladi se vrača slovenska verzija Poroke na prvi pogled

Če oddaja potrebuje 3 psiho-strokovnjake, morda s porokami v sodobnem svetu nekaj le ni v redu (foto: PR Planet TV)

S Planet TV zagotavljajo, da je bila prva sezona resničnostnega šova ‘Poroka na prvi pogled’ zelo uspešna. En sodelujoči par se je namreč dejansko poročil, na spletnem iskalniku Google je bila v letu 2022 med TV serijami in resničnostnimi šovi ‘Poroka na prvi pogled’ najbolj iskana oddaja, predvsem pa je serija zabeležila zelo dobro gledanost, kar je bistvo vseh oddaj na komercialnih televizijskih mrežah.

Zato na Planet TV niso prav dolgo razmišljali, ampak so urno najavili drugo sezono šova. »S pomladjo se na Planet vračajo nove ljubezenske zgodbe novih ženinov in nevest, ki se bodo prvič videli šele pred matičarjem in nato pred kamerami nadaljevali svojo skupno zgodbo. Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke spremljajte kmalu na Planetu,« so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

Dodali so še, da bodo potencialnim mladoporočencem znova pomagali izkušeni strokovnjaki. To bodo psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad ter psihoterapevtki Barbara Sarić in Alja Fabjan. Vsi napovedujejo, da nove tekmovalke in tekmovalce spomladi čakajo različne novosti, mnogi čustveni pretresi in izzivi ter tudi bolj zanimive in še malce težje preizkušnje kot v prejšnji sezoni.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.