Naslovnica Gospodarstvo Na sejmu Arab Health v Dubaju bo 13 slovenskih podjetij

Na sejmu Arab Health v Dubaju bo 13 slovenskih podjetij

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek se v Dubaju pričenja sejem Arab Health 2023, Javna agencija Spirit Slovenija pa je za ta dogodek že šestič pripravila skupno predstavitev slovenskih podjetij. Sejem Arab Health je sicer največji specializirani sejem medicinske opreme in pripomočkov, zdravil, zdravstvene oskrbe ter tudi storitev na celotnem arabskem polotoku.
Na sejmu Arab Health v Dubaju 13 slovenskih podjetij V ponedeljek se v Dubaju pričenja sejem Arab Health 2023, Javna agencija Spirit Slovenija pa je za ta dogodek že šestič pripravila skupno predstavitev slovenskih podjetij. Sejem Arab Health je sicer največji specializirani sejem medicinske opreme in pripomočkov, zdravil, zdravstvene oskrbe ter tudi storitev na celotnem arabskem polotoku. Slovenski razstavni prostor na Arab Health 2022. Foto: SPIRIT Slovenija Javna agencija Spirit Slovenija je poudarila, da se bo na sejmu Arab Health 2023 predstavilo več kot 3000 razstavljavcev iz 70 držav sveta, organizatorji pa pričakujejo več kot 50.000 obiskovalcev. Sejem, ki ga gosti Dubaj v Združenih arabskih Emiratih, bo trajal med 30. januarjem in 2. februarjem, nakar ga bo vse do meseca marca moč obiskati tudi prek virtualne platforme. »Na skupnem razstavnem prostoru velikosti 180 m2 v hali Za'Abeel 1 - Z1 se bo predstavilo trinajst slovenskih podjetij: Caretronic, d. o. o., DAGRI inženiring, d. o. o., Domel, d. o. o., Essentia Pura, d. o. o., Iskra Medical d. o. o., Koval, d. o. o., Mediblink, d. o. o., Mediline, d. o. o., Mesi, d. o. o., Opikar, klimatizacija in čisti prostori, d. o. o., TIK, d. o. o., UVC Solutions, d. o. o. in VPD Bled, d. o,« so pojasnili z agencije Spirit Slovenija. Arab Health je sicer sejem s skoraj polstoletno tradicijo, na kateremu se v zadnjih letih posvečajo predvsem najnovejšim tehnologijam in inovacijam na področjih potrošnega medicinskega materiala, ortopedije, zdravstvenega varstva, splošnih storitev, slikanja in analiz, medicinskih pripomočkov, IT, dobrega počutja, preventive in infrastrukture, poleg tega pa tudi finančnemu področju. Letos bo največ govora o trajnosti v zdravstvu,o izzivih za prihodnost in o vlogi digitalne transformacije v zdravstveni oskrbi. Sicer Javna Agencija Spirit Slovenija na pobudo slovenskih podjetij skupinski nastop na sejmu v Dubaju letos organizira že šestič zapovrstjo, do konca leta 2023 pa bo prirpavila 8 skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini.

Skupni slovenski razstavni prostor na sejmu Arab Health v lanskem letu (foto: SPIRIT Slovenija)

Javna agencija Spirit Slovenija je poudarila, da se bo na sejmu Arab Health 2023 predstavilo več kot 3000 razstavljavcev iz 70 držav sveta, organizatorji pa pričakujejo več kot 50.000 obiskovalcev. Sejem, ki ga gosti Dubaj v Združenih arabskih Emiratih, bo trajal med 30. januarjem in 2. februarjem, nakar ga bo vse do meseca marca moč obiskati tudi prek virtualne platforme.

»Na skupnem razstavnem prostoru velikosti 180 m2 v hali Za’Abeel 1 – Z1 se bo predstavilo trinajst slovenskih podjetij: Caretronic, d. o. o., DAGRI inženiring, d. o. o., Domel, d. o. o.,  Essentia Pura, d. o. o., Iskra Medical d. o. o., Koval, d. o. o., Mediblink, d. o. o., Mediline, d. o. o., Mesi, d. o. o., Opikar, klimatizacija in čisti prostori, d. o. o., TIK, d. o. o., UVC Solutions, d. o. o. in VPD Bled, d. o,« so pojasnili z agencije Spirit Slovenija.

Arab Health je sicer sejem s skoraj polstoletno tradicijo, na kateremu se v zadnjih letih posvečajo predvsem najnovejšim tehnologijam in inovacijam na področjih potrošnega medicinskega materiala, ortopedije, zdravstvenega varstva, splošnih storitev, slikanja in analiz, medicinskih pripomočkov, IT, dobrega počutja, preventive in infrastrukture, poleg tega pa tudi finančnemu področju zdravstva.

Letos bo največ govora o trajnosti v zdravstvu, o  izzivih za prihodnost in o vlogi digitalne transformacije v zdravstveni oskrbi. Sicer Javna Agencija Spirit Slovenija skupinski nastop na sejmu v Dubaju letos organizira že šestič zapovrstjo, do konca leta 2023 pa bo pripravila še 8 skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.